U našoj širokoj ponudi ćete naći zavese u preko 300 dezena koje će odgovoriti svim vašim potrebama. Nudimo vam:

-Zebra zavese (dan noć)
-Rolo zavese
-Trakaste zavese
-Panelne zavese
-Rolo zavese za krovne prozore

Zavese predstavljaju deo svakog prostora, bilo da se radi o mestu stanovanja ili poslovnom prostoru. One imaju dve osnovne funkcije. Prva je estetska, i u mnogome utiču na izgled i atmosferu u samoj prostoriji. Druga, mnogo važnija funkcija zavesa je ta da štite prostoriju od spoljašnjih uticaja.

Razni dezeni od kog su zavese napravljene omogućavaju da se u potpunosti usklade sa enterijerom i da se stvori osećaj mira i topline, ili atmosfera kakva vama odgovara. Pored toga, zavese su tu da zaštite od sunčeve svetlosti, zatim kada je potrebno zatamniti prostoriju, ali isto tako mogu biti i efikasne u borbi protiv hladnoće i toplote, kao i buke, što ih čini i dobrim izolatorima.


Dan Noć Zavese - Zebra zavese

Moderne zavese za pravu atmosferu u domu

Sa dolaskom novih trendova i napredovanjem tehnologije, razvijaju se i mehanizmi koji nose i pokreću zavese. Sve je to uticalo da nove moderne zavese zamene stare klasične koje su dugo bile sastavni deo većine domova. Upravo ti novi mehanizmi omogućavaju lako rukovanje zavesama i da sa lakoćom prilagođavamo osvetljenje  bilo kojoj prostoriji.

Prednost zavesa je da su izuzetno lake za održavanje jer su napravljene od antistatic materijala, pa je dovoljno samo da se povremeno usisaju ili prebrišu vlažnom krpom.

Prilikom izbora zavese treba obratiti pažnju na nekoliko stvari

Pre svega treba imati na umu koja prostorija se oprema. Zavese morate prilagoditi prostoru, pa tako o ovome vodite računa, kao i o tome da li želite da se zavesa montira na plafon, zid ili krilo prozora. Isto tako, odabir platna je bitna stvar. Tako ćete, za velike prostorije koje primaju dosta svetlosti izabrati deblje i tamnije platno, dok ćete za manje prostorije izabrati svetlije materijale.


Dan noć, zebra zavese Lukić Rolet

Elegantne i praktične zebra zavese

Zebra zavese su izuzetno praktične i posebne po tome što omogućavaju kontrolu svetlosti koju ostale zavese ne mogu da pruže. Izuzetno su izdržljive i veoma lako se održavaju, a na pravi način oplemeniće svaki prostor. 


Saznajte više

Rolo zavese

Nudimo preko 300 dezena rolo zavesa. Ove zavese su spoj elegancije i funkcionalnosti koja će vašem domu doneti zaštitu od sunca i pogleda spolja, a u isto vreme biće savršen estetski detalj koji će u kompletan enterijer uneti posebnu atmosferu. 


Saznajte više
Rolo zavese
Trakaste zavese

Trakaste zavese

Trakaste zavese pored svoje zaštitne uloge, odlično će se uklopiti u svaki prostor, bilo da se radi o domu ili firmi. Veoma lako se održavaju i poseduju mehanizam kojim se lako upravlja. U našoj ponudi se nalazi veliki izbor dezena, tako da smo sigurni da ćete odabrati baš onaj koji vam odgovara


Saznajte više

Panelne zavese za moderan izgled prostorije

Ove zavese su idealne za prostorije u kojima se nalaze veliki stakleni paneli, i savršena su zamena za klasične zavese. Takođe, mogu poslužiti i kao sobna pregrada, kao i zamena za plakarska vrata. Više o panelnim zavesama i o tome koji je najbolji način da se uklope u prostor, možete pronaći na našem sajtu.


Saznajte više
Panelne zavese
Rolo krovne zavese

Rolo zavese za krovne prozore

Zavese za krovne prozore su najefikasniji način uz pomoć kojih ćete kontrolisati količinu svetlosti koja ulazi u vaš prostor. Prostorije u potkrovlju su specifične, jer su više nego neke druge, izložene spoljašnjim uticajema, pa su upravo ove rolo zavese idealno rešenje.


Saznajte više

Ugradite nove zavese već danas!

Česta pitanja - zavese

U kojoj meri zavese štite od spoljašnjih pogleda?

U ponudi imamo veliki izbor platna koja mogu biti poluprovidna i neprovidna. Poluprovidna se obično koriste za dnevni boravak i kuhinju, dok se neprovidna koriste za spavaće i dečije sobe. Izborom bilo kog platna zaštitićete se potpuno ili delimično od sunca i neželjenih pogleda.

Da li zavesa može da se montira isključivo na zid ili plafon?

Ne, naše zavese poseduju i mehanizme koji mogu da se montiraju i na krilo od prozora. Ukoliko je prostor iznad prozora mali da se montira mehanizam sa kutijom, sistem sa kukicama je idealno rešenje za postavljanje na krilo od prozora i vrata.

Da li se trakaste i panelne zavese postavljaju isključivo u poslovnim prostorima?

Ove zavese su univerzalne, i pokrivaju stambene i poslovne prostore. Kod njih je moguće kombinovati  više boja na jednom mehanizmu. Predviđene su za pokrivanje malo većih površina.

Koja je razlika između zebra i rolo zavesa?

Mehanizam ovih zavesa je identičan. Razlika je u tome što zebra zavese imaju duplo namotano platno čijim pomeranjem omogućavate veću ili manju količinu svetla.

Koja je maksimalna širina za rolo i zebra zavese?

Preporučena sirina zavesa je do 2 metra. Za veće širine se mogu uraditi manje zavese, koje se nastavljaju jedna na drugu.