U našoj bogatoj ponudi ćete pronaći najkvalitetnije tende za dvorište i bašte renomiranog italijanskog proizvođača Para.

Širok spektar tendi vrhunskog kvaliteta koje nudi Lukić Rolet Beograd obuhvata više od 15 različitih italijanskih modela tendi, a svaka se odlikuje jedinstvenim karakteristikama. Tende imaju široku primenu u domaćinstvima i ugostiteljskim objektima.

Široka ponuda tendi za dvorišta, bašte i terase

Bilo da želite da se opustite, bilo da ugostite prijatelje, tende na vašoj terasi ili u vašem dvorištu upotpuniće ove trenutke. U ponudi se nalazi 15 različitih modela tendi za dvorišta i bašte, u kombinaciji sa preko 40 dezena platna, jednobojnih ili u više boja. Odaberite tende konzolnog tipa sa zglobnim rukama, i tende čije su ruke fiksno montirane na gelender ili zid terase, a platno se kači na krajeve ruku tendi pod vrlo velikim uglom a pruža najveću zaštitu od sunca. Uz to, cene tendi koje se nalaze u našem asortimanu su veoma povoljne i pristupačne.

Izradjujemo:

  • Unutrašnje tende,
  • tende za dvorišta,
  • tende za terase,
  • tende za balkone,
  • tende za bašte,
  • i druge vrste tendi.

Lukić Rolet nudi kupolaste, polukružne, kao i tende za bašte i kafiće sa konstrukcijom koja može da se širi levo i desno, sa ručnim ili pogonom sa elekro-motorom. Nudimo mogućnost ugradnje tendi sa senzorima dan-noć, kao i senzorima za vetar.Zakažite uzimanje mera danas!

Pogledajte galeriju:Tende cena

Cena tendi zavisi pre svega od izabranog modela. U našoj bogatoj ponudi se nalazi preko 15 modela tendi (vertikalne, kupolaste, polukružne, zglobne...). Na cenu takođe utiče i to da li se tenda pomera ručno (na kurblu) ili pomoću elektro motora. Postoji mogućnost ugradnje senzora „dan-noć“. U cenu tende je uračunato merenje, montaža, kao i izrada tendi.

Platno za tende

Lukić Rolet iz Beograda u svojoj ponudi ima samo najkvalitetnija i moderna platna za tende koja se izrađuju u preko 40 različitih boja i dezena i veoma lako uklapaju uz bilo koji ambijent.

Tende za dvorišta

Tende za dvorišta su idealno rešenje ukoliko želite da u vašem dvorištu napravite prijatan ambijente za vas i vaše prijatelje u vrućim letnjim danima. Pored zašteite od sunca, tende za dvorišta pružaju i efikasnu zaštitu od padavina kao što su kiša i grad tako da nećete morati svaki put kada padne kiša da brinete o vašem baštenskom nameštaju. Za tende za dvorište koristimo najkvalitetnije platno za tende koje se izradjuje upreko 40 različitih boja i koje se može pokretati pomoću elektro motora, na daljinski, ili ručno putem kurble.

Tende za bašte

Kada dodje lepo vreme bašte restorana i kafića su glavno utočište od sunca. Tende za bašte su nešto što svaki kafić ili restoran čini posebnim jer se sve tende za bašte kod nas izradjuju po meri, tako da se idealno uklapaju u eksterijer i vašu viziju. Baštenske tende koriste elektor motore koje ih pokreću tako da ih možete brzo sklopiti i ponovo rasklopiti.

Tende za terase

Ukoliko ne želite da zatvorite terasu roletnama već samo da je dodatno zaštitite od sunca tende za terase su pravo rešenje za vas. Tende za terase se izradjuju po meri i idealno se uklapaju na svaku terasu. 

Rolo tende za terasu

Posebno se izdvajaju rolo tende za terasu. Savremen dizajn i vrhunski kvalitet rolo tendi daće vašoj terasi potpuno drugačiji i moderan izgled.

Tende cena po kavadratu

Kada su u pitanju tende cena po kvadratu može da varira u zavisnosti od vrste platana tendi, da li ih pokreće elektro motor ili se ručno pokreću kao i to gde se ugradjuju. Na cene tende po kvadratu ne utiče dolazak na adresu radi uzimanje mare kao i montaža tendi koja je besplatana. Tačna cena tende se odredjuje nakon uzimanja mera.

Tende su savršena zaštita od sunca

Vrelo letnje sunce i snažan odsjaj biće za vas pitanje prošlosti ukoliko se opredelite za naše tende. Kontrola je jednostavna uz pogon sa elektro-motorom, prilagođen potrebama vašeg doma, ili ugostiteljske radnje, ili uz pomoć kurble.

Odabirom tende iz našeg asortimana obezbedićete zaštitu vama i vašoj porodici, ljubimcima, ali i nameštaju od toplote i štetnog UV zračenja. Tende firme Lukić Rolet iz Beograda sigurna su investicija za vaš dom za godine koje dolaze. Možete se opustiti znajući da ste odabrali samo materijale proizvedene prema najnovijim standardima. Tende su praktične i estetski idealne za montažu na terasi, balkonu ili iznad prozora.

Saznajte više na temu - Tende

Vertikalne tende za uživanje u predstojećim letnjim danima

Leto predstavlja pravo vreme da uredite i osvežite vaše terase ili dvorišta. Ipak treba voditi računa o detaljima i uklopiti ih na pravi način da bi od vaših dvorišta ili terasa stvorili prave oaze za opuštanje i uživanje. Zato planirajte unapred. Prvo je potrebno da sagledate prostor koji želite da sredite.

Ne kupujte polovne tende za terase dok ne pročitate ovaj tekst

I sami znate koliko je tokom leta ili sunčanih dana dobro da u svom kutku za odmaranje imate mesto za hlad, gde vam sunce neće smetati da uživate u ambijentu prirode. Pored dobrog hlada koje pravi, dobra je i kao zaštita od kiše, snega, vetra...