Bilo da tragate za klasičnim rešenjem, ili modernim dodatkom po meri za vaše prozore, aluminijumski venecijaneri zasigurno će odgovoriti na vaše prohteve.

Venecijaneri se lako održavaju, pa su pogodni za sve tipove prostora, a na raspolaganju vam je širok spektar dezena i boja.

Venecijaneri su savršena zaštita od spoljnih uticaja. Mehanizam koji se nalazi na njima omogućava regulisanje ugla pod kojim se nalaze krilca venecijanera i na taj način se reguliše svetlost koja ulazi.

Izdržljivost i efikasnost aluminijumskih venecijanera

Kako je aluminijum izdržljiv, ovi venecijaneri mogu da se pohvale dugim vekom trajanja, naravno, uz pravilno održavanje. Takođe, uz ove venecijanere, kontrola svetla nikad nije bila lakša. To je posebno važno za prostorije u kojima provodimo dosta vremena u toku dana, bilo da se radi o nekoj prostoriji u našem domu ili na radnom mestu.

Svedenost i elegancija koju pružaju ALU venecijaneri

Aluminijumski venecijaneri po meri doprinose svedenom, elegantnom izgledu svakog prostora, pa su zahvaljujući ovome pogodni i za kućno i za poslovno okruženje. Enterijer se oplemenjuje aluminijumskim venecijanerima i daje mu crtu jedinstvenosti, kao i elegancije.

Aluminijumski venecijaneri se lako održavaju

Kada je reč o čišćenju i održavanju aluminijumski venecijaneri nisu zahtevni. Dovoljno je da jednom nedeljno uklonite prašinu sa njih, kao i da ih povremeno prebrišete krpom. Iako su od visokog kvaliteta, vodite računa i redovno ih održavajte.


Aluminijumski venecijaneri

Ekonomičnost venecijanera - Cena venecijanera

Samo zato što vam je potrebna oprema za prozore skrojena po meri, ne znači da vaš kućni budžet mora da trpi posledice. Cena venecijanera je veoma pristupačni, a oni su praktični, ali i moderni.

Naši aluminijumski venecijaneri izrađeni su po meri vaših prozora, a predstavljaju našu centralnu vrednost, a to je posvećenost kvalitetu.

U ponudi se nalazi više od 40 dezena. Jednobojni, peskirani, šareni, perforirani, aluminijumski venecijaneri u našoj ponudi izrađeni su od lamelica širine 16 mm, 25 mm i 50 mm. Pri montaži se koriste metalni nosači, dok providna PVC palica služi za otvaranje i zatvaranje venecijanera. Takođe, postoji i mogućnost montaže sa bočni vođenjem, a to je naročito važno kada je u pitanju otvaranje prozora na tzv. kip. Minimalna obračunska mera je 1 m.

 

Zakažite merenje već danas!

Saznajte više na temu - Aluminijumski venecijaneri

Trenutno nema sličnih blogova na ovu temu.