Izrada i ugradnja trakastih zavesa vrhunskog kvaliteta po meri vaših prozora u roku. Odaberite iz široke palete boja  odgovarajuću za vaš prostor i zakažite merenje već danas!

Trakaste zavese predstavljaju elegantno i moderno rešenje koje će svaki poslovni i stambeni prostor učiniti zanimljivijim, drugačijim, inspirativnijim. Mahom služe za pokrivanje velikih otvora, širokih izloga, ali i za unutrašnje pregrađivanje prostora. Jednostavnost i elegancija je ono što se vezuje za trakaste zavese i prostorije u kojima se nalaze. One svakom enterijeru daju crtu jedinstvenosti, što je još jedna njihova prednost. Bilo da se radi o stambenom ili poslovnom prostoru, trakaste zavese su idealno rešenje ako trebate da zatamnite velike staklene površine.

Široka ponuda trakastih zavesa

Trakaste zavese se sastoje iz niza traga koje mogu biti širine od 89 mm i 127 mm. U ponudi se nalazi preko 50 različitih dezena traka. Trake se pomeraju pomoću lančića koji omogućava laku regulaciju nivoa osvetljenosti prostorije. Savršena su zamena klasičnim zavesama i savršeno se uklapaju u svaki prostor.

Kontaktirajte nas i možete saznati cenu trakastih zavesa koje se nalaze u našoj ponudi, kao i sve ostale informacije koje su vam potrebne. Trakaste zavese koje mi nudimo su proverenog kvaliteta, i to je ono na šta smo posebno ponosni.

Cena trakastih zavesa

Cena trakastih zavesa zavisi od platna za koje se odlučite. U našoj ponudi se nalazi preko 300 dezena, kao i trake od 89mm i 127mm. U cenu ovih zavesa je uračunato merenje, kao i montaža i njihova sama izrada.

Trakaste zavese Lukić Beograd

Zakažite merenje već danas!

Pogledajte galeriju:Saznajte više na temu - Trakaste zavese

Kako odabrati zavese za dnevnu sobu

Prilikom uređenja bilo kog enterijera, odabir stolarije, krupnog nameštaja, ide prilično brzo i lako, međutim, tim odabirom se samo postavlja osnova koja zahteva dalje nadgradnje i ulepšavanja, kako bi na kraju sve došlo na svoje mesto i kako bi izgledalo onako kako želite.

Razlika između trakastih ili panelnih zavesa i koje su bolje za vaš enterijer

Ako govorimo o trendovima u uređenju enterijera, veliki deo pažnje je usmeren na trakaste i panelne zavese kao praktične i zanimljive detalje koji definitivno osvežavaju svaki prostor. Ovo verovatno ne bi ni trebalo da nas čudi, naročito ako uzmemo u obzir to da ove vrste zavesa ne samo da ukrašavaju bilo koju vrstu enterijera, već su i jako praktične i funkcionalne.

Zavese koje boje se najbolje slažu sa belim zidovima?

Element koji dekorateri enterijera najčešće apostrofiraju kao ključni kako bi  soba zasijala u punom sjaju je zavesa. Uklopiti je sa nameštajem koloritno i stilski, težak je zadatak. U nekim varijantama neophodno je tražiti slaganje i komplementarnost, u drugim najbolje će funkcionisati kontrast, a u nekim vam je potrebna doza trenutne inspiracije i jarki šareni dezen, da spase situaciju. Najčešća boja zidova u mnogim domovima je bela, pa ćemo se pozabaviti tom p