Pitate se kako zatvoriti terasu ili kako zatvoriti balkon? U spektru usluga koje nudi Lukić Rolet Beograd, nalazi se i zatvaranje balkona i terasa roletnama. Na ovaj način, dobićete zaštitu od radoznalih pogleda, ali i od kiše, snega, prašine, pa i golubova.

Sa zatvaranjem terase roletnama dobijate dodatnu prostoriju

Ovo je izuzetno bitno kod manjih stanova, jer sa zatvaranjem terase roletnama možete dobiti dodatni prostor gde ćete moći da odložite neke stvari ili da ga uredite tako da postane vaša oaza mira, gde ćete se opuštati posle napornog dana.

Takođe, rolo zatvaranje terase štedi energiju. Ukoliko se opredelite da zatvorite svoju terasu ili balkon uz naše roletne poboljšaćete energetsku efikasnost vašeg doma. Naime, tokom zime ćete smanjiti troškove grejanja, a leti troškove hlađenja. Zatvaranje terase roletnama tako postaje ne samo praktično, već i ekonomično rešenje za vaš dom.

Roletne za terase cena - kvalitet na prvom mestu

Kada je u pitanju cena roletne za terasu zavisi od samog materijala od kojeg se izrađuje. U našoj ponudi možete da pronađete kvalitetne ALU roletne.

Zakažite merenje već danas?Zakažite merenje već danas?

Zaštita od pogleda uz kvalitetne roletne za terasu

Želite da se zaštitite od dodatnih pogleda, neka roletne Lukić Rolet budu vaš izbor u pogledu zaštite od pogleda za terasu. Pored zaštite zatvaranjem terase možete dobiti dodatnu prostoriju, što ćete se složiti da predstavlja savršeno rešenje kod stanova manje kvadrature. Takođe, za prijatniji užitak u svom domu uvek možete roletne za terasu iskombinovati sa rolo zavesama, zebra zavesama ili nekim drugim proizvodom iz našeg asortimana:

Zatvarenje terasa roletnama

Zakažite merenje već danas?

Aluminujumske roletne za zatvaranje terase 

Zatvaranje terase se radi isključivo aluminijumskim roletnama. One su izuzetno praktične i to znači da ćete u svakom trenutku moći da dobijete otvorenu terasu.

Roletnom se upravlja uz pomoć ručnog pogona, ili elektromotora sa daljinskim upravljačem, a ukoliko se opredelite za zatvaranje terase, možete odabrati i providne PVC lamele u kombinaciji sa aluminijumskim stubovima i kutijom.

Zatvarenje terasa roletnama

Saznajte više na temu - Zatvaranje terase roletnama

Trenutno nema sličnih blogova na ovu temu.