Pitate se kako zatvoriti terasu? U spektru usluga koje nudi Lukić Rolet Beograd, nalazi se i zatvaranje balkona i terasa roletnama. Na ovaj način, dobićete zaštitu od radoznalih pogleda, ali i od kiše, snega, prašine, pa i golubova..

Sa zatvaranjem terase roletnama dobijate dodatnu prostoriju

Ovo je izuzetno bitno kod manjih stanova, jer sa zatvaranjem terase roletnama možete dobiti dodatni prostor gde ćete moći da odložite neke stvari ili da ga uredite tako da postane vaša oaza mira, gde ćete se opuštati posle napornog dana.

Takođe, sa roletnama na terasi značajno štedite energiju. Ukoliko se opredelite da zatvorite svoju terasu ili balkon uz naše roletne poboljšaćete energetsku efikasnost vašeg doma. Naime, tokom zime ćete smanjiti troškove grejanja, a leti troškove hlađenja. Zatvaranje terase roletnama tako postaje ne samo praktično, već i ekonomično rešenje za vaš dom.

Aluminujumske roletne za zatvaranje terase 

Zatvaranje terase se radi isključivo aluminijumskim roletnama. One su izuzetno praktične i to znači da ćete u svakom trenutku moći da dobijete otvorenu terasu.

Roletnom se upravlja uz pomoć ručnog pogona, ili elektromotora sa daljinskim upravljačem, a ukoliko se opredelite za zatvaranje terase, možete odabrati i providne PVC lamele u kombinaciji sa aluminijumskim stubovima i kutijom.

Zatvarenje terasa roletnamaZakažite merenje već danas?