Venecijaneri i dalje predstavljaju jedan od najefikasnijih načina zaštite od sunčevih zraka. Sa svojim jednostavnim mehanizmom koji poseduju, lako se reguliše količina svetlosti koja će ući u prostoriju gde se oni nalaze. Iako mnogi smatraju da su venecijaneri prevaziđeni, i da ima dosta modernijih načina zaštite, oni se i dalje masovno upotrebljavaju, pre svega zbog svoje praktičnosti.

Venecijaneri pružaju zaštitu i savršen su estetski detalj

Pored regulacije svetla, venecijaneri su idealni i za zaštitu od pogleda koji dolaze spolja. Izrađuju se u velikom boju dezena i boja, tako da ćete sa sigurnošću naći baš onaj dezen koji odgovara vašem enterijeru i koji će se u njega najbolje uklopiti. Venecijaneri imaju značajnu ulogu u uređenju prostora i to je njihova druga funkcija, pored zaštitne. Za razliku od klasičnih zavesa i drapera, sa venecijanerima otvarate prostor i, ako se na pravi način ukomponuju sa ostalim elementima u prostoriji, stvaraju izuzetno prijatnu atmosferu.

Aluminijumski venecijaneri su vrhunskog kvaliteta, koji će prostoriji doneti jedan moderan detalj i koji pored tog estetskog aspekta nudi i vrhunsku zaštitu od spoljnih uticaja. Da druge strane drveni venecijaneri su namenjeni prostorijama kojima želite da date crtu rustičnosti i jedinstvene atmosfere, uz kvalitetnu zaštitu. ISSO venecijaneri su namenjeni ugradnji na PVC stolariju, izuzetno su praktični i savršeno se uklapaju u enterijer, bilo da se radi o stambenom objektu ili poslovnom prostoru.

Izrada venecijanera po meri

Lukić Rolet izrađuje kvalitetne venecijanere po meri koji će se idealno uklopiti u enterijer vašeg dom ili poslovnog prostora. Izrada venecijanera po meri podrazumeva izbor materijala, boja venecijanera i dimenzija venecijanera od strane poručioca. Da bi se odredile tačne mere i dizajn venecijanera po meri naš tim izlazi na teren radi uzimanja mera i detalja vezanih za dizajn. Izlazak na teren je uračunat u cenu izrade venecijanera po meri tako da nećete morati dodatno da plaćate ovu uslugu.

Venecijaneri - cena

Na cenu venecijanera utiče to da li su izrađeni od aluminijuma ili od drveta. Kada govorimo o ALU venecijanerima, u našoj ponudi se nalazi preko 50 boja (od jednobojnih, šarenih, do perforiranih). Cena drvenih venecijanera zavisi od toga da li želite da lamele budu od 25mm ili 50mm, a u našoj ponudi se nalazi preko 25 boja. U cenu je uračunato merenje, montaža i izrada ALU i drvenih venecijanera.


Venecijaneri

Zakažite uzimanje mera danas!

Venecijaneri slike

U našoj galeriji pogledajte slike naših venecijaneraČesta pitanja - venecijaneri

Kakvu zaštitu od sunca pružaju ALU venecijaneri?

ALU venecijaneri pružaju delimičnu  zaštitu od sunca, prednost je to što okretanjem palice regulišete ulazak ili "ne ulazak" sunčeve svetlosti u prostoriju.

Koja je razlika između ALU venecijanera i  drvenih venecijanera?

Aluminijumski venecijaneri su pristupačniji što se cene tiče, a drveni venecijaneri samim tim što su izrađeni od prirodnog materijala izgledaju savršeno i daju toplinu svakom domu.

Koja je najbolja zaštita od sunca za krovni prozor?

Na krovne prozore mogu se postaviti dva proizvoda, venecijaneri i rolo zavesa za krovni prozor. Venecijaner je cenovno pristupačniji, ali pruža manju zaštitu u odnosu na rolo zavesu . Mehanizam zavese ne dozvoljava prodor svetla sa strane i pruža do 90% zaštite od sunca u zavisnosti od vrste platna za koje se odlučite.


Saznajte više na temu - Venecijaneri

Venecijaneri po meri vaših prozora!

Topliji dani nas navode na pronalazak funkcionalnih načina za zasenčenje prostora i blokiranje jakog sunčevog zračenja.