Našim klijentima pružamo profesionalne usluge izrade i montaže visoko-kvalitetnih zebra zavesa po meri. Zebra zavese možete odabrati u jednom 300 dezena i boja koji će se idealno uklopiti u enterijer i napraviti prijatan ambijent u vašem stanu ili poslovnom prostor. 

Za kačenje zebra zavesa na plafon ili zid koriste se sistemi sa aluminijumskom kutijom, koje se kače na krilo prozora koriste se sitemi sa mini kutijom i vodjicama. Kutija i mehanizmi zavesa mogu biti u beloj , sivoj i crnoj boji . Takodje, kutije mogu biti kockaste ili zaobljene .

Platna zebra zavesa odnosno dan noć zavesa mogu biti: 

  • poluprovidna , 
  • neprovidna , 
  • jednobojna,
  • višebojna ili
  • dečijih dezena. 

Naš stručan i iskusan tim koji više od decenije pruža vrhunske usluge će vam pomoći da odabere pravi model za vaš prostor. 

Kod nas možete poručiti zebra zavesu po meri  i dobiti besplatnu montažu!

Zakažite merenje već danas!

Zebra zavese slike

Pogledajte u našoj galeriji zebra zavese slike i odaberite jedan od mnogobrojnih dezena zebra zavesa. Ovo je samo deo modela, za više modela nas kontaktirajte.


Dan noć zavese - Savršeno rešenje za vaš dom ili poslovni prostor

Kreirajte prijatnu atmosferu u vašem prostoru uz Dan Noć zavese koje vam daju mogućnost da lako regulišete količinu svetlosti i privatnosti. Radi se o proizvodu inovativnog dizajna koji kombinuje prozirne i neprozirne trake materijala, tako da možete da ih podešavate po visini, širini i položaju traka. 

Bez obzira na doba dana ili noći, odaberite željeni nivo osvetljenja i zatamnjenja iz naše bogate ponude od preko 300 dezena - od jednobojnih, poluprovidnih, višebojnih do potpuno neprovidnih dezena poput Blackout zavesa. Iskoristite prednosti ovih zavesa koje se mogu montirati na krilo prozora, zid ili plafon u skladu s vašim željama i potrebama. One su energetski efikasne, jer sprečavaju gubitak toplote zimi i preterano zagrevanje leti. Takođe, otporne su na sunce i ne blede ni posle dugog vremena korišćenja. Uz naše kvalitetno platno, garantujemo dug vek trajanja, što čini dugoročnom i isplativom investicijom. 

Ako želite potpunu zaštitu od svetlosti, zakažite besplatno merenje za naše Blackout zavese koje su idealne za spavaće sobe ili poslovni prostor u kojima želite potpunu privatnost.

Zakažite merenje već danas!

Zebraste zavese - Elegancija i praktičnost u jednom

Osvežite vaš enterijer uz naše moderne Zebraste zavese koje donose eleganciju i praktičnost u vaš dom. Izuzetno kvalitetno platno garantuje dug vek trajanja ovih zavesa, pružajući vam dugoročno zadovoljstvo. Zahvaljujući fleksibilnosti i praktičnosti, idealno će se uklopiti u svaki stil enterijera. Odaberite kombinaciju koja odgovara vašim željama i potrebama iz naše bogate ponude boja i dezena. Ako tražite zebra zavese  po meri, kontaktirajte nas i zajedno ćemo kreirati dobitnu kombinaciju za vaš prostor. Takođe, iskoristite našu ponudu mini zebra zavesa koje su odličan izbor za manje prozore i prostorije gde želite dodatnu dozu elegancije i funkcionalnosti.

Mi smo porodična firma koja se bavi prodajom i montažom zebrastih zavesa i drugih modela zavesa ( rolo zavesa, trakastih zavesa, panelnih ) već dugi niz godina. Mi smo lideri u ovoj oblasti, jer nudimo vrhunski kvalitet, brzu isporuku i profesionalnu uslugu. Zadovoljstvo naših klijenata je naš glavni cilj i motivacija. Zato ne oklevajte, već nas pozovite danas i uverite se zašto smo najbolji izbor za vas.

Zebra zavese koje se kače na prozor - Lakoća montaže za moderan enterijer

Zebra zavese koje se kače na prozor su idealno rešenje za brzu i laku montažu. Postavite ih na krilo prozora i osetite njihovu funkcionalnost i estetiku. Mogućnost lakoće montaže čini ih pristupačnim izborom za sve prozore u vašem domu ili poslovnom prostoru. Naše zavese su dizajnirane tako da se jednostavno održavaju i čiste, bez nakupljanja prašine, čime će vaš prostor uvek izgledati sveže i uredno. 

U Lukić Rolet -u, uvek verujemo da je investiranje u svoj dom pametan korak. Za sve dodatne informacije u pogledu cene, kavliteta naših proizvoda, dizajna, naš tim je tu da odgovori na sva vaša pitanja i da zajedno pronađemo najbolje rešenje za vaše potrebe. Poverite nam svoj prostor i uverite se zašto smo lideri u prodaji zavesa u Srbiji, zakažite besplatno merenje već danas.


Kontaktirajte nas


zebra zavese po meri

Saznajte više na temu - Zebra zavese

Zavese koje se uklapaju u svaki enterijer

Detalji su definitivno najbitniji u celom ovom procesu, jer oni doprinose da jedan dom dobije svoj konačan izgled, da dobije toplinu, prijatnu atmosferu za boravak u njemu, i tek se njima postiže da jedan dom liči na one koji u njemu žive, a to je i najvažnija stvar svakome od nas. Danas ne govorimo o detaljima kao što su neki dekorativni elementi, sveće, cveće i biljke, vaze, ukrasi za police, već o jednom detalju koji ima mnogo funkcija, a to su zavese.

Koje zavese odabrati za opremanje poslovnog prostora

Opremanje poslovnog prostora je vrlo lep, ali i zadatak koji zahteva da se nešto duže razmišlja, planira, pa tek onda krene u akciju. Ono što je bitno da znate jeste da će izgled vašeg poslovnog prostora, bez obzira na to kojom se delatnošću bavili, učiniti da svoj posao pretvorite u brend, a onda i da taj brend raste zajedno sa kvalitetnim i dobrim  mišljenjem o vašem poslovanju. 

Kako odabrati zavese za dnevnu sobu

Prilikom uređenja bilo kog enterijera, odabir stolarije, krupnog nameštaja, ide prilično brzo i lako, međutim, tim odabirom se samo postavlja osnova koja zahteva dalje nadgradnje i ulepšavanja, kako bi na kraju sve došlo na svoje mesto i kako bi izgledalo onako kako želite.

Razlika između trakastih ili panelnih zavesa i koje su bolje za vaš enterijer

Ako govorimo o trendovima u uređenju enterijera, veliki deo pažnje je usmeren na trakaste i panelne zavese kao praktične i zanimljive detalje koji definitivno osvežavaju svaki prostor. Ovo verovatno ne bi ni trebalo da nas čudi, naročito ako uzmemo u obzir to da ove vrste zavesa ne samo da ukrašavaju bilo koju vrstu enterijera, već su i jako praktične i funkcionalne.

Šta sve može uticati na formiranje konačne cene zebra zavesa po kvadratu?

Ako se fokusiramo na tržište zavesa, videćemo da se asortiman znatno izmenio naročito ako ga uporedimo sa periodom pre nekoliko godina.