Našim klijentima pružamo profesionalne usluge izrade i montaže visoko-kvalitetnih zebra zavesa po meri. Zebra zavese možete odabrati u jednom 300 dezena i boja koji će se idealno uklopiti u enterijer i napraviti prijatan ambijent u vašem stanu ili poslovnom prostor. 

Za kačenje zebra zavesa na plafon ili zid koriste se sistemi sa aluminijumskom kutijom a za rolo zavese koje se kače na krilo prozora koriste se sitemi sa mini kutijom i vodjicama. Kutija i mehanizmi zavesa mogu biti u beloj , sivoj i crnoj boji . Takodje, kutije mogu biti kockaste ili zaobljene .

Platna zebra zavesa odnosno dan noć zavesa mogu biti: 

  • poluprovidna , 
  • neprovidna , 
  • jednobojna,
  • višebojna ili
  •  dečijih dezena. 


Dan noć Zavese - Lukic Rolet Beograd


Naš stručni i iskusni tim koji više od decenije pruža vrhunske usluge će vam pomoći da odabere pravi model za vaš prostor. 

Uzimanje mera kao i montaža zebra zavesa su besplatni!

Zakažite merenje već danas!

Zebra zavese slike

Pogledajte u našoj galeriji zebra zavese slike i odaberite jedan od mnogobrojnih dezena zebra zavesa. Ovo je samo deo modela, za više modela nas kontaktirajte.Dan noć zavese 

Ukoliko želite dan noć zavese u svom domu ili poslovnom prostoru, Lukić Rolet Beograd ih nudi po cenama koje su pristupačne, a izaći ćemo u susret svim vašim idejama, željama i mogućnostima. Možete nas kontaktirati, a mi ćemo na sva vaša pitanja odgovoriti i zajedno sa vama naći najbolje rešenje.

Zebra zavese cena

Cena zebra zavesa zavisi od načina na koji se montiraju. Tu se pre svega misli da li se zavesa kači na krilo prozora ili možda ide sa plafona ili zida gde je spakovana u aluminijumsku kutiju. Na cenu utiče i izbor platna, a mi vam u ponudi nudimo preko 150 dezena (od jednobojnih do šarenih). U cenu naših zebra zavesa je uračunato merenje, montaža i sama izrada zavesa.

Zebra zavese - šta ih čini tako posebnim

Zebra zavese predstavljaju inovativan spoj elegancije i fleksibilnosti, a omogućavaju kontrolu svetlosti kakva ne postoji kod drugih zavesa. Napravljene su od izuzetno kvalitetnog mehanizma i dvoslojnog platna, kod koga se naizmenično smenjuju prozirna i neprozirna polja tkanine, što pomaže regulaciji količine svetlosti koja će ući u prostoriju gde se zebra zavese nalaze. To je izuzetno važno za one prostorije gde provodite dosta vremena, jer će vam upravo ove zavese pomoći da stvorite prijatnu atmosferu, nevezano za do koje je doba dana ili noći.

Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti, kao i praktičnosti, ove zavese trajaće vam godinama. Materijal od kog su napravljene je od izuzetnog kvaliteta, a upravo taj kvalitet garantuje dug vek trajanja. To je izuzetno važno i sa aspekta uštede, jer kad jednom nabavite kvalitetne zavese, nećete morati u narednom periodu da se izlažete dodatnom trošku.

Dan noć zavese  dolaze u mnoštvu dimenzija i boja, a Lukić Rolet Beograd u ponudi ima čak 300 dezena. Iako su jednostavne i elegantne, opcija za stilizovanje je nebrojeno mnogo. Garantujemo vam da ćete u našoj bogatoj ponudi naći ono što vam odgovara i da ćemo zajedno napraviti dobitnu kombinaciju. Zebra zavese se uklapaju u sve vrste enterijera, a postoji mogućnost ugradnje na krilo od prozora, zid ili plafon.