Lukić Rolet je firma koja se bavi izradom i ugradnjom rolo zavesa po meri za enterijer i eksterijer. Već više od decenije nudimo profesionalne usluge i visoko kvalitetne proizvode našim klijentima u Beogradu i okolini. Naš cilj je da stvorimo prijatan ambijent u vašim domovima i poslovnim prostorima, uzimajući u obzir vaše potrebe i želje.

U našoj ponudi možete pronaći:

  • Više od 300 različitih dezena rolo platna (poluprovidna, neprovidna, BLACKOUT)
  • unutrašnje i sploljne rolo zavese,
  • rolo zavese za krovne prozore i terase
  • Rolo zavese sa aluminijumskom maskom

Zakažite merenje već danas!

Rolo zavese slike - evo kako mi radimo

Pogledajte slike rolo zavese i odaberite željeni model za vaš dom ili poslovni prostor. U galeriji možete videti deo slika rolo zavesa. Kontaktirajte nas.


Udobnost na dohvat ruke: Lukić Rolet rolo zavese za prozore po meri vašeg doma

Naša posebna prednost je izrada rolo zavesa po meri, gde imate potpunu kontrolu nad izborom boje, materijala i dimenzija samih zavesa. Bilo da vam je potrebna rolo zavesa za prozore ili vrata različitih dimenzija u istoj prostoriji, naša fleksibilnost vam omogućava da stvorite zavese koje savršeno odgovaraju vašim potrebama.

Rolo platno je ključni element rolo zavesa. Kod nas možete birati različite vrste platna, od poluprovidnih do BLACKOUT koji blokiraju svetlost. Tako možete kontrolisati svetlost u prostoriji i obezbediti udobnost i privatnost. Mi vam nudimo kvalitetne rolo zavese i profesionalnu uslugu. Naš tim će vam pomoći od izbora do montaže. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet.

Rolo zavese koje nudi Lukić Rolet, Beograd nude raznolikost sa svrhom. Bilo da ste u potrazi za zavesama za dečiju sobu, ili kancelariju, napravite odabir među više od 300 dezena.

Zakažite merenje već danas!

Različiti sistemi postavljanja - Birajte između rolo zavese koje se kače na prozor, plafon ili zid

Lukić Rolet vam nudi različite načine postavljanja rolo zavesa, uključujući opciju za kačenje na prozor bez bušenja. Možete izabrati sistem sa aluminijumskom kutijom za plafon ili zid, ili sistem sa mini kutijom za krilo prozora. Nudimo vam razne stilove, boje i mehanizme za vaše potrebe. Za potpunu kontrolu nad svetlošću i privatnošću, preporučujemo montažu na plafon ili zid. Za očuvanje funkcionalnosti prozora, preporučujemo mini rolo zavese koje se kače na prozor i omogućavaju otvaranje pod većim uglom.

Naš tim će vam pomoći da odaberete i postavite rolo zavese koje će se uklopiti u vaš prostor. Garantujemo kvalitetnu instalaciju i materijale za trajno rešenje.

Rolo zavese za terasu koje stvaraju ugodnu atmosferu mira i tišine

Rolo zavese za terasu su odličan način da ulepšate vašu terasu i prilagodite je vašim potrebama. Ove zavese vam omogućavaju da regulišete svetlost i toplotu, kao i da se zaštitite od pogleda. Rolo zavese za terasu su lako podesive pomoću lančića ili daljinskog upravljača. Rolo platna za terasu su kvalitetna i otporna na vremenske uslove i UV zračenje. Sa Lukić Rolet-om, možete izabrati boje, dezena i mehanizme po vašoj želji. Nudimo vam vrhunski kvalitet koji će rajati godinama i profesionalnu montažu na teritoriji Beograda. Poručite rolo zavese za terasu online preko naše kontakt stranice ili nas pozovite telefonom i uživajte u novom izgledu vaše terase.

Zakažite merenje već danas!

Rolo zavese sa aluminijumskom maskom

Lukić Rolet Beograd vam nudi rolo zavese sa aluminijumskom maskom. Ove zavese imaju aluminijumsku šinu kao nosač i pružaju vam zaštitu od sunca i pogleda. Rolo zavese sa ALU maskom su dostupne u raznim bojama i dezenima, kao i u poluprovidnim i neprovidnim platnima. Možete ih poručiti i sa elektro-motorom.

Kvalitetan izbor za savršen enterijer - rolo zavese sa vrhunskim odnosom kvaliteta i cene

Cena rolo zavesa zavisi od načina montaže i vrste platna. Merenje, montaža i izrada su uračunati u cenu. Možete poručiti rolo zavese online preko naše kontakt forme. Pogledajte naše modele u galeriji slika i pozovite nas za tačnu cenu i savete. 

Takođe, nudimo vam i druge proizvode za vaš dom:

Kako biste saznali više o rolo zavesama, pročitajte odgovore na najčešća postavljana pitanja koja nam postavljaju naši kupci:

Kako se montiraju rolo zavese?

Rolo zavese se mogu montirati na tri načina: na plafon, na zid ili na krilo prozora. Montaža se vrši pomoću nosača koji se pričvršćuju za željenu površinu uz pomoć šrafova i tipla. Zatim se mehanizam sa platnom postavlja na nosače i fiksira se pomoću stezaljki. Na kraju se podešava visina i položaj platna pomoću lančića ili daljinskog upravljača.

Kako izabrati prave rolo zavese za vaš prostor? Koje vrste platna postoje i koja je rzlika između njih?

Za izbor rolo zavesa treba gledati dimenzije prozora ili vrata, boju i stil enterijera, svrhu prostorije i željeni stepen osvetljenja. Tako možete odabrati vrstu platna koja će vam odgovarati. Platna mogu biti neprovidna (blackout), poluprovidna (screen) ili providna (voal). Neprovidna blokiraju svetlost i dobra su za spavaće sobe ili privatnost. Poluprovidna propuštaju svetlost u različitim procentima i dobra su za dnevne sobe ili kancelarije gde treba regulisati osvetljenje. Providna propuštaju svetlost i dobra su za kuhinje ili trpezarije gde treba stvoriti prijatan ambijent.

Da li su rolo zavese bezbedne za decu i kućne ljubimce?

Rolo zavese su bezbedne za decu i kućne ljubimce ako se pridržavate nekih osnovnih pravila. Prvo, treba izbegavati da deca ili kućni ljubimci igraju sa lančićem ili daljinskim upravljačem koji služe za podizanje i spuštanje platna. Drugo, treba obezbediti da lančić bude dovoljno visoko postavljen da deca ili kućni ljubimci ne mogu do njega dohvatiti. Treće, treba koristiti sigurnosne uređaje koji sprečavaju zapetljavanje lančića oko vrata dece ili kućnih ljubimaca.

Kako se upravlja rolo zavesama i koje su opcije dostupne?

Rolo zavese se upravljaju pomoću lančića ili daljinskog upravljača. Lančić je klasičan i jednostavan način za podizanje i spuštanje zavesa. Daljinski upravljač je moderan i praktičan način za kontrolisanje zavesa bez žica i baterija.

Saznajte više na temu - Rolo zavese

Rolo zavese za profesionalni izgled poslovnog prostora

Jedan od najvažnijih momenata, kada ste zaposleni, a najpre na čelu jedne firme, da svoje klijente, mušterije i poslovne saradnike, već na samom početku privolite na neku vrstu saradnje.

Kome su namenjene spoljne rolo zavese?

Spoljne rolo zavese su, u suštini, namenjene svima. Odnosno, spoljne rolo zavese bi svakome bile od značaja. Pretežno to govorimo zbog njihovog kvaliteta, njihove upotrebne vrednosti i zbog toga što jednostavno obavljaju veliki i značajan posao. Njihova primarna funkcija je apsolutna zaštita od sunca i neželjene, snažne svetlosti.

Da li su rolo zavese po meri povoljnije od standardnih rolo zavesa?

Sve moderniji detalj u većini domova postaju rolo zavese, koje ne daju samo moderan, već veoma lep izgled svakom domu, a osim toga, budući da ih ima u više vrsta, odlične su za uklapanje u najrazličitije stilove, pa ne morate brinuti o tome da li ćete pronaći rolo zavese koje će se uklopiti u celokupan enterijer.

Saveti za održavanje rolo zavesa

Zavese su praktičan, modni i funkcionalni element jednog enterijera. One su vrlo pogodne za različite tipove prostorija, bilo da se radi o privatnim ili poslovnim objektima. Imaju primenu gotovo svuda. Od onog ko uređuje eneterijer zavisi da li će se opredeliti za rolo zavese ili neku drugu vrstu zavisa. Naime, postoje i mnoge druge vrste zavesa koje su takođe praktične i koje bi se možda još i bolje uklopile.