Više od decenije pomažemo našim klijentima u uredjenju enterijera i stvaranju prijatnog ambijenta u svojim domovima i poslovnim prostorima pružajući profesionalne usluge izrade i ugradnje visoko-kvalitetnih rolo zavesa koje izradjujemo po meri. 

Kako bi svojim klijentima obezbedili uslugu kojom će biti zadovoljni vršimo besplatno uzimanje mera i ugradnju.

U našoj ponudi možete pronaći:

  • više od 300 različitih dezena, (poluprovidne, neprovidne, jednobojne, višebojne, dečiji dezeni)
  • unutrašnje i sploljne rolo zavese,
  • rolo zavese za krovne prozore, 
  • rolo zavese za terasu,
  • rolo zebra zavese,
  • rolo zavese za PVC prozore. 
Rolo zavese 12

Izrada rolo zavesa po meri

Lukić rolet izrađuje rolo zavese po meri za stambeni ili poslovni prostor koje će se idealno uklopiti u enterijer. Prednost izrade rolo zavesa po meri je u tome što sami možete odabrati bolju, materijal i dimenzije rolo zavesa. Rolo zavese po meri su idealne za vrata i prozore različitih dimenzija koje se nalaze u istoj prostoriji. Izradom rolo zavesa po meri dobijate potpunu slobodu u izboru dizajna i dimenzija rolo zavesa. 

Za kačenje rolo zavesa na plafon ili zid koriste se sistemi sa aluminijumskom kutijom a za rolo zavese koje se kače na krilo prozora koriste se sitemi sa mini kutijom i vodjicama. Kutija i mehanizmi zavesa mogu biti u beloj , sivoj i crnoj boji . Takodje, kutije mogu biti kockaste ili zaobljene . Platna rolo zavesa mogu biti poluprovidna , neprovidna , šarena kao i dečijih dezena. 

Zakažite merenje već danas!

Pogledajte galeriju

Rolo zavese koje nudi Lukić Rolet, Beograd nude raznolikost sa svrhom. Bilo da ste u potrazi za zavesama za dečiju sobu, ili kancelariju, napravite odabir među više od 300 dezena.

Kreirajte ambijent po svojoj meri u vašem domu ili poslovnom prostoru tako što ćete najpre napraviti odabir platna. Birajte između poluprovidnog, pa sve do potpunog neprozirnog, tzv. BLACKOUT platna, koje uopšte ne propušta svetlost. To je izuzetno bitno, jer su upravo rolo zavese savršena zaštita od sunca.

Naše rolo zavese omogućavaju vam da savršeno kontrolišete količinu svetlosti koja dopire do unutrašnjosti vašeg doma, bilo da se radi o spavaćoj, dnevnoj, dečijoj sobi, ili kancelariji gde provodite značajan deo dana.

U našoj ponudi se nalaze rolo zavese sa mehanizmom na lančić ili oprugu, kao i rolo zavese sa različitim nosačima. Takođe, Lukić rolet nudi i mogućnost ugradnje elektro-motora u rolo zavese koji dopušta podizanje na daljinski upravljač ili prekidač. Možete birati od onih klasičnih mehanizama , pa do onih najmodernijih koji vam pružaju veliki komfor.

Rolo zavese se mahom postavljaju na zid ili plafon iznad prozora. Međutim, koliko se opredelite za montažu na krilo prozora, nudimo mini rolo zavese sa kraćim nosačima koji omogućavaju otvaranje prozora pod većim uglom. Tu se upravo ogleda i njihova velika praktičnost i prilagodljivost.

Rolo zavese online prodaja

Kako bi našim klijentima pružili brzu i kvalitatnu uslugu omogućili smo online prodaju rolo zavesa. Da bi poručili rolo zavese online, pogledajte slike rolo zavesa iz naše galerije, odaberite model, odredite dimenzije i pošaljite upit preko naše kontakt forme. Savetujemo da nas pre poručivanja pozovete kako bismo odredili tačnu cenu i eventualno dali dodatne savete pre kupovine.

Rolo zavese sa aluminijumskom maskom

Lukić Rolet Beograd nudi i rolo zavese sa aluminijumskom maskom. Ovaj tip rolo zavesa kao nosač koristi aluminijumsku šinu, a ukoliko se opredelite za ovaj tip rolo zavesa, dobićete podjednako dobru zaštitu i od sunca i od neželjenih pogleda.

Rolo zavese sa ALU maskom dostupne su u širokom spektru boja i dezena, a gumirana platna mogu biti i poluprovidna i potpuno neprovidna. Takođe, uz rolo zavese sa aluminijumskom maskom dostupna je i ugradnja elektro-motora.

Kvalitet našeg asortimana je izuzetno visok, a cena rolo zavesa je izuzetno povoljna. Za sve informacije nas možete kontaktirati i mi ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice.

Rolo zavese cena

Na cenu rolo zavesa utiče način montaže za koji se odlučite. To da li će se zavesa kačiti na krilo prozora ili će biti spakovana u aluminijumsku kutiju koja će se nalaziti na zidu ili plafonu. Cena rolo zavesa se formira i u zavisnosti koje platno izaberete. U našoj bogatoj ponudi ćete pronaći preko 300 dezena, od poluprovidnih do neprovidnih ili screen platna. Merenje, montaža i izrada zavesa je uračunata u cenu.

Rolo zavese slike

Pogledajte slike rolo zavese i odaberite željeni model za vaš dom ili poslovni prostor. U galeriji možete videti deo slika rolo zavesa, za izradu po meri kontaktirajte nas.