Više od decenije pomažemo našim klijentima u uredjenju enterijera i stvaranju prijatnog ambijenta u svojim domovima i poslovnim prostorima pružajući profesionalne usluge izrade i ugradnje visoko-kvalitetnih rolo zavesa koje izradjujemo po meri. 

Kako bi svojim klijentima obezbedili uslugu kojom će biti zadovoljni vršimo besplatno uzimanje mera i ugradnju.

U našoj ponudi možete pronaći:

  • više od 300 različitih dezena, (poluprovidne, neprovidne, jednobojne, višebojne, dečiji dezeni)
  • unutrašnje i sploljne rolo zavese,
  • rolo zavese za krovne prozore
  • rolo zavese za terasu,
  • rolo zebra zavese,
  • rolo zavese za PVC prozore
  • rolo zavese za dnevni boravak
  • rolo zavese za kuhinju

Zakažite merenje već danas!

Rolo zavese slike

Pogledajte slike rolo zavese i odaberite željeni model za vaš dom ili poslovni prostor. U galeriji možete videti deo slika rolo zavesa. Kontaktirajte nas.


Izrada rolo zavesa po meri

Lukić rolet izrađuje rolo zavese po meri za stambeni ili poslovni prostor koje će se idealno uklopiti u enterijer. Prednost izrade  je u tome što sami možete odabrati boju, materijal i dimenzije samih zavesa, idealne su za vrata i prozore različitih dimenzija koje se nalaze u istoj prostoriji i njihovom izradom dobijate potpunu slobodu u izboru dizajna i dimenzija. 

Za kačenje zavesa na plafon ili zid koriste se sistemi sa aluminijumskom kutijom a  zavese koje se kače na krilo prozora koriste se sitemi sa mini kutijom i vodjicama. Kutija i mehanizmi zavesa mogu biti u beloj , sivoj i crnoj boji . Takodje, kutije mogu biti kockaste ili zaobljene . Platno za rolo zavese postoji u više dezena: poluprovidna , neprovidna , šarena kao i dečiji dezen. 

Rolo zavese koje nudi Lukić Rolet, Beograd nude raznolikost sa svrhom. Bilo da ste u potrazi za zavesama za dečiju sobu, ili kancelariju, napravite odabir među više od 300 dezena.

Kreirajte ambijent po svojoj meri u vašem domu ili poslovnom prostoru tako što ćete najpre napraviti odabir platna. Birajte između poluprovidnog, pa sve do potpunog neprozirnog, tzv. BLACKOUT platna, koje uopšte ne propušta svetlost. To je izuzetno bitno, jer su upravo rolo zavese savršena zaštita od sunca.

Naše rolo zavese omogućavaju vam da savršeno kontrolišete količinu svetlosti koja dopire do unutrašnjosti vašeg doma, bilo da se radi o spavaćoj, dnevnoj, dečijoj sobi, ili kancelariji gde provodite značajan deo dana.

Zakažite merenje već danas!


U našoj ponudi se nalaze rolo zavese sa mehanizmom na lančić ili oprugu, kao i sa različitim nosačima. Takođe, Lukić Rolet nudi i mogućnost ugradnje elektro-motora u rolo zavese koji dopušta podizanje na daljinski upravljač ili prekidač. Možete birati od onih klasičnih mehanizama , pa do onih najmodernijih koji vam pružaju veliki komfor.

Rolo zavese se mahom postavljaju na zid ili plafon iznad prozora. Međutim, koliko se opredelite za montažu na krilo prozora, nudimo mini rolo zavese sa kraćim nosačima koji omogućavaju otvaranje prozora pod većim uglom. Tu se upravo ogleda i njihova velika praktičnost i prilagodljivost. Takođe, bi istakli da se radi o zavesama koje ne sukpljaju prašinu,ne upijaju mirise i koje se jednostavno održavaju. Ako su vam potrebni saveti za održavanje i pranje rolo zavesa možete pronaći na našem blogu.

Rolo zavese online prodaja

Kako bi našim klijentima pružili brzu i kvalitatnu uslugu omogućili smo online prodaju rolo zavesa. Veliki izbor naših modela možete da pogledate u našoj galeriji slika i ukoliko ste se odlučili za model i odredili dimenzije pošaljete upit preko naše kontakt forme. Savetujemo da nas pre poručivanja pozovete kako bismo odredili tačnu cenu i eventualno dali dodatne savete pre kupovine. Takođe, možete da se raspitate i o drugim našim proizvodima koje imamo u ponudi a koje su neophodne svakom domaćinstvu: 

Rolo zavesa sa aluminijumskom maskom

Lukić Rolet Beograd nudi i rolo zavese sa aluminijumskom maskom. Ovaj tip rolo zavesa kao nosač koristi aluminijumsku šinu, a ukoliko se opredelite za ovaj tip rolo zavesa, dobićete podjednako dobru zaštitu i od sunca i od neželjenih pogleda.

Rolo zavese sa ALU maskom dostupne su u širokom spektru boja i dezena, a gumirana platna mogu biti i poluprovidna i potpuno neprovidna. Takođe, uz rolo zavese sa aluminijumskom maskom dostupna je i ugradnja elektro-motora.

Kvalitet našeg asortimana je izuzetno visok, a cena rolo zavesa je izuzetno povoljna. Za sve informacije nas možete kontaktirati i mi ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice.

Zakažite merenje već danas!

Rolo zavese cena

Na cenu rolo zavesa utiče način montaže za koji se odlučite. To da li će se zavesa kačiti na krilo prozora ili će biti spakovana u aluminijumsku kutiju koja će se nalaziti na zidu ili plafonu. Cena rolo zavesa se formira i u zavisnosti koje platno izaberete. U našoj bogatoj ponudi ćete pronaći preko 300 dezena, od poluprovidnih do neprovidnih ili screen platna. Merenje, montaža i izrada zavesa je uračunata u cenu.

Zavese za prozore i terasu - unesite u vaš prostor dodatnu dozu elegancije

Nije sve jedno koje će te zavese okačiti na prozore vaše terase. Ukoliko želite da imate spoj elegancije a da ste istovremeno zaštićeni od sunca tokom vrelih letnjih dana, to možete postići jedino sa rolo zavesama. Prednost kupovine kod nas jeste ta što u ponudi možete pronaći različite dezene i materijale za rolo zavesu, kao i veoma popularne rolo zavese dan noc koje mogu vašu terasu pretvoriti u kutak za opuštanje i relaksaciju. 

Rolo zavese za PVC prozore

Ukoliko želite moderna i praktična rešenja za vašu pvc stolariju, firma Lukić Rolet je izdvojila visoko kvalitetne rolo zavese za pvc prozore. Atraktivan dizajn u preko 300 različitih boja i dezena učiniće da vaša pvc stolarija dobije potpuno novi izgled.
Kreirajte ambijent po svojim merilima i zakažite merenje već danas!


Kontaktirajte nas

rolo zavese za pvc prozore

Saznajte više na temu - Rolo zavese

Rolo zavese za profesionalni izgled poslovnog prostora

Jedan od najvažnijih momenata, kada ste zaposleni, a najpre na čelu jedne firme, da svoje klijente, mušterije i poslovne saradnike, već na samom početku privolite na neku vrstu saradnje.

Kome su namenjene spoljne rolo zavese?

Spoljne rolo zavese su, u suštini, namenjene svima. Odnosno, spoljne rolo zavese bi svakome bile od značaja. Pretežno to govorimo zbog njihovog kvaliteta, njihove upotrebne vrednosti i zbog toga što jednostavno obavljaju veliki i značajan posao. Njihova primarna funkcija je apsolutna zaštita od sunca i neželjene, snažne svetlosti.

Da li su rolo zavese po meri povoljnije od standardnih rolo zavesa?

Sve moderniji detalj u većini domova postaju rolo zavese, koje ne daju samo moderan, već veoma lep izgled svakom domu, a osim toga, budući da ih ima u više vrsta, odlične su za uklapanje u najrazličitije stilove, pa ne morate brinuti o tome da li ćete pronaći rolo zavese koje će se uklopiti u celokupan enterijer.

Saveti za održavanje rolo zavesa

Zavese su praktičan, modni i funkcionalni element jednog enterijera. One su vrlo pogodne za različite tipove prostorija, bilo da se radi o privatnim ili poslovnim objektima. Imaju primenu gotovo svuda. Od onog ko uređuje eneterijer zavisi da li će se opredeliti za rolo zavese ili neku drugu vrstu zavisa. Naime, postoje i mnoge druge vrste zavesa koje su takođe praktične i koje bi se možda još i bolje uklopile.