Ukoliko ste u potrazi za stilskim rešenjem za prozore u vašem domu, ili poslovnom prostoru, zašto drveni venecijaneri ne bi bili idealno rešenje za vas?

Savremene boje drvenih venecijanera, kao i prirodna tekstura drveta uneće toplinu i eleganciju u bilo koji kutak vašeg doma. Takođe, zahvaljujući prirodnoj teksturi, drveni venecijaneri lako će se uklopiti i sa najizazovnijim enterijerima, mada bi se idealno uklopili u kuhinje i kupatila. Ovaj tip venecijanera u dom unosi i duh prošlih vremena, i uz svoju praktičnost, ima i estetsku ulogu koja je veoma bitna, jer utiče na atmosferu u celom prostoru.

Drveni venecijaneri unose toplinu u svaki prostor

Unesite toplinu u vaš prostor uz drvene venecijanere od jasenovog drveta. Drveni venecijaneri predstavljaju jednostavan način da osvežite vaše prozore.

Drveni venecijaneri predstavljaju modernu ali toplu alternativu za aluminijumske venecijanere. Naši venecijaneri podjednako su dobri i za manje i za veće prozore. Lukić Rolet donosi širok spektar drvenih venecijanera po pristupačnim cenama, u ponudi se nalazi više od 30 dezena, a izrađuju se u dve širine lamela od 25mm i 50mm.

Uz široke mogućnosti, nećete imati poteškoća da pronađete drvene venecijanere za vaš dom, bilo da preuređujete kuhinju, ili unosite dašak seoske rustičnosti u vašu spavaću sobu.

Drveni venecijaneri

Zakažite merenje već danas!

Saznajte više na temu - Drveni venecijaneri

Trenutno nema sličnih blogova na ovu temu.