Panelni sistemi su zavese ravnih linija, moderne forme, a sastoje se od niza tekstilnih panela za koje možete odabrati jedan od 300 različitih dezena i različite prozračnosti.

Danas su veoma moderni, veliki stakleni paneli, koji zauzimaju veću površinu vaših zidova. Iako pružaju veličanstven pogled, ovakva rešenja zahtevaju i specifične zavese. U ovim slučajevima, Lukić Rolet Beograd vam nudi panelne zavese koje predstavljaju sjajnu alternativu za klasične zavese

Ovo vam ostavlja mnogo mogućnosti da panelne zavese kombinujete sa svojim enterijerom i savršeno ih uskladite, tako da zajedno čine celinu u kojoj ćete se osećati prijatno.

Moderan izgled prostorije uz panelne zavese

Panelne zavese izrazito su estetsko rešenje za velike staklene površine u vašem domu ili poslovnom prostoru. Bilo da sređujete dnevnu, spavaću ili neku drugu prostoriju u svom domu, panelne zavese su sigurno pravo rešenje. Oplemeniće svaki prostor u kom se nalaze i dati mu moderan i savremen izgled.

Uz kombinaciju adekvatnih materijala, boja, te stepena prozračnosti može se postići raspon od laganog zasenčenja, pa do potpunog zamračenja prostorije

Zahvaljujući univerzalnoj eleganciji, panelne zavese mogu savršeno poslužiti i kao zamena za plakarska vrata, ili kao sobna pregrada ili pregradne zavese. Ovo ih čini veoma praktičnim i traženim. Svako ko želi da u svoj prostor unese nešto novo i jedinstveno, može se opredeliti za panel zavese. 

Panelne ili panel zavese po meri svakog enterijera

Kako u poslednje vreme sve više se izgradjuju stanovi ili poslovne prostorije sa što većom staklenom površinom, panel zavese su savršeno rešenje koje kontrolišu i propuštaju količinu svetlosti a ujedno samom ambijentu daju notu prefinjenosti i otmenosti. U našoj ponudi možete da pronađete različite dezene u različitim bojama i prozračnosti, savršenim za kombinovanje i uklapanje uz ostatak enterijera. Takođe, pored ovih vrsta zavesa možete pogledati i poručiti:

Zakažite merenje već danas!

Panelne zavese za dodatnu dozu privatnosti

Kada vam je svaki kutak životnog ili poslovnog prostora dragocen, uzmite u obzir panelne zavese. Panelne zavese mogu da posluže kao zamena za plakarska vrata, a korisne su i ukoliko želite dodatnu dozu privatnosti u vašem prostoru.

Naša ponuda koju vam nudimo je izuzetno široka i kod nas ćete naći ono što vam je potrebno. Možete nas kontaktirati i saznati sve informacije koje vas interesuju, bilo da je to cena panelnih zavesa ili možda pomoć oko izbora odgovarajuće zavese. 

Takođe,  u našoj ponudi možete pogledati i druge proizvode koje imamo a koji su neophodni svaokom domaćinstvu: Panelne zavese Bograd

Panelne zavese - cena

Cenu panelnih zavesa formiramo u zavisnosti od platna za koje se odlučite. U našoj ponudi se nalazi preko 300 dezena. Cena takođe zavisi i od izabranog mehanizma za pomeranje panelne zavese, da li se pomera ručno ili preko lančića. Merenje, montaža i sama izrada zavesa je uračunata u cenu.

Zakažite merenje već danas!

Saznajte više na temu - Panelne zavese

Trenutno nema sličnih blogova na ovu temu.