Jednostavno rukovanje, moderan dizajn i efikasnost zaštite plise komarnike čine ovu vrstu zaštite od insekata jednom od najboljih. Pogledajte neke od plise komarnika koje smo ugradili i uverite se u kvalitet. 

Izrada i ugradnja plise komarnika po meri

Lukić Rolet vrši profesionalnu izradu i ugradnju plise komarnika od visokokvalitetnih materijala. Svi plise komarnici se izrađuju po meri u zavisnosti od toga da li su namenjeni za prozore ili vrata. Mreža komarnika kao i okviri su napravljeni od najkvalitetnijih materijala, koji obezbeđuje dugotrajnost bez obzira na učestalost upotrebe. 

Plisirani komarnici imaju visoku propustivost vazduha ali su otporni na druge vremenske uslove i UV zrake. Još jedna prednost plise komarnika je to što se lako održavaju.

Moderan dizajn i vrhunska zaštita uz pomoć plise komarnika

Za izradu plise komarnika se korise aluminijumski profili i plise mrežica koja je izrađena od fiberglasa. Idealno se uklapaju u eksterijer i enterijer vašeg doma. Odaberite plise komarnik u nekoj od 5 boja: bela , siva , antracit , braon ili u boji imitacije drveta i uživajte u toplim danima bez komaraca.


Plise komarnik

Plise komarnik cena

Dobra zaštita od insekata ne mora biti i skupa. Cena plise komarnika zavisi pre svega od dimenizja otvora , ali i od toga da li su vam potrebni jednodelni, dvodelni ili slim plise komarnici. Za više informacija o cenama plise komarnika možete nas kontaktirati na 011-394-77-42  ili 064 / 225 05 49 ili putem kontakt forme.

Poručite plise komarnike već danas!

Pogledajte galeriju: