Jednostavno rukovanje, moderan dizajn i efikasnost zaštite plise komarnike čine ovu vrstu zaštite od insekata jednom od najboljih. Pogledajte neke od plise komarnika koje smo ugradili i uverite se u kvalitet. 

Plise komarnici- izrada i ugradnja

Lukić Rolet vrši profesionalnu izradu i ugradnju plise komarnika od visokokvalitetnih materijala. Svi plisse komarnici se izrađuju po meri u zavisnosti od toga da li su namenjeni za prozore ili vrata. Mreža komarnika kao i okviri su napravljeni od najkvalitetnijih materijala, koji obezbeđuje dugotrajnost bez obzira na učestalost upotrebe. 

Plisirani komarnici imaju visoku propustivost vazduha ali su otporni na druge vremenske uslove i UV zrake. Još jedna prednost plise komarnika je to što se lako održavaju.

Moderan dizajn i vrhunska zaštita uz pomoć plise komarnika

Za izradu plise komarnika se korise aluminijumski profili i plise mrežica koja je izrađena od fiberglasa. Idealno se uklapaju u eksterijer i enterijer vašeg doma. Odaberite plise komarnik u nekoj od 5 boja: bela , siva , antracit , braon ili u boji imitacije drveta i uživajte u toplim danima bez komaraca.

Naša firma nudi kvalitetne komarnike za vaš dom ili poslovni prostor. Pored fiksnih i rolo komarnika, takođe u ponudi imamo komarnike sa šarkama pogodne za balkonska vrata. 
Plise komarnik cena

Dobra zaštita od insekata ne mora biti i skupa. Cena plise komarnika zavisi pre svega od dimenizja otvora , ali i od toga da li su vam potrebni jednodelni, dvodelni ili slim plise komarnici. Za više informacija o cenama plise komarnika možete nas kontaktirati na 011-394-77-42  ili 064 / 225 05 49 ili putem kontakt forme.

Plise komarnici za vrata 

Lukić Rolet firma u svojoj ponudi ima kvalitetne plise komarnike za vrata, koje predstavljaju odlično rešenje za zaštitu od komaraca tokom letnjih dana. Na samu cenu plise komarnika utiče kako izbor modela tako i dimenzija otvora vrata.

Plise komarnici za prozore

Kao odlično rešenje za zaštitu od mnogobrojnih insekata za vaše prozore predstavljaju plise komarnici za prozore. Ukoliko želite da upotpunite uživljaj i ulepšate vaš prostor mi vam možemo iz našeg asortimana ponuditi rolo zavese ili zebra zavese koje će odlično uklopiti uz harmonika komarnik. Za više informacija o cenama plise komarnika ili nekom drugom proizvodu, možete nas kontaktirati na 011-394-77-42  ili 064 / 225 05 49 ili putem kontakt forme.

Poručite plise komarnike već danas!

Saznajte više na temu - Plise komarnici

Vreme letnjih (ne)prilika

Polako sezona piknika, roštiljanja i šetnji po prirodi kreće, ali nemojte da vas čudi ukoliko vam ovu prolećnu idilu pokvare neki insekti. Vreme muva i komaraca polako počinje, ali potrudite se da vam ova dosadna stvorenja ne pokvare raspoloženje i dobru zabavu.

Da li su rolo komarnici za vrata dobra zaštita od komaraca?

Kada krene sezona komaraca u stanju smo da isprobamo sve moguće proizvode i patente, kako bismo se odbranili od njih. To naravno nekada nije moguće u potpunosti, jer uvek se nađe neki baš kada mi zaspimo. Uvek se nađe neki baš u toku noći. Ipak to nije razlog da treba sada da prestanemo apsolutno da tragamo za bilo kakvim načinima da se odbranimo od tih malih insekata, koji su jedva primetni, ali koji nam zadaju i te kakve muke.

Komarnici - Trajno rešenje od dosadnih insekata

Bilo da imate drvenu, ALU ili PVC stolariju ulaganje u neki model komarnika je odlično trajno rešenje u borbi sa insektima. Ram se izrađuje od aluminijuma ili PVC materijala, a mreža od fiberglasa pa je zagarantovana dugotrajnost bez obzira na vremenske prilike. Izrađuju se po tačnim merama posebno za svaki prozor ili vrata i postavljaju se od strane stručnog lica za manje od 15min..

Komarnici za vrata za moderan izgled doma i perfektnu zaštitu

Da bismo se zaštitili od spoljnih uticaja, kao što su atmosferske padavine ili insekti, kreirana su različita sredstva. Tu su preparati, spoljne i unutrašnje roletne, ali i komarnici za vrata. Radi se o različitim rešenjima koji olakšavaju aktivnosti i život ljudi na različite načine.