Lukić Rolet Beograd više od jedne decenije svojim klijentima pruža vrhunske usluge izrade i ugradnje visoko-kvalitetnih roletni za vrata i prozore. Dugogodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata su naša najbolja preprouka. Pozovite nas i uverite se u našu profesionalnost i kvalitet izrade i ugradnje roletni za prozore i vrata.

PVC Roletne

Lukić Rolet iz Beograda u svojoj ponudi nudi PVC roletni za prozore, roletne za vrata, kao i roletne za balkonska vrata. Ugradnja roletni ne samo da pruža zaštitu od svetlosti i toplote već deluje i kao dodatni izolator tokom hladnih dana. Iako su naše roletne vodeće po kvalitetu i veku trajanja na tržištu, cena PVC roletne po m2 je veoma pristupačna. 

Aluminijumske roletne

 ALU roletne za prozore su izrađene od aluminijuma i odlikuju se vrhunskim kvalitetom. Stubovi se sastoje iz dve komore sa četkicama koje su tu da prilikom vetra spreče lupanje lamela. Odličan su izolator, jer su lamele punjene poliuretanom. A u kutiji aluminijumskih roletni postoji sistem koji sprečava da se roletna zaglavi.
Roletne Lukić Rolet Beograd

Unutrašnje i spoljne roletne  vrhunskog kvaliteta

Sa druge strane PVC roletne su izrađene od plastike, ali je bitno napomenuti da je lamela koja izlazi iz kutije napravljena od čistog aluminijuma, i ona daje dodatnu stabilnost kompletnom sistemu, kao i potrebnu težinu da PVC roletna krene. Napominjemo da je maksimalna širina PVC roletne koju obuhvata garancija do 150cm.

Sam mehanizam aluminijumskih i PVC roletni je sastavljen od osmougaonih oklagija, i one se nalaze na kugličnim ležajevima. A same unutrašnje roletne i spoljne roletne imaju opciju ugradnje bravica u aluminijumsku lamelu koja se nalazi na kraju. Za podizanje i spuštanje roletni se koristi gurtna ili kanap, a nudimo i ugradnju elektro motora sa daljinskim ili zidnim prekidačem, koji daje poseban komfor.

Zakažite uzimanje mera danas!

Roletne slike 

Pogledajte našu galeriju gde možete pronaći slike roletni koje smo izradili i montirali. 


Roletne cena

Cena roletne izradjene od aluminijuma ili PVC-a zavisi od nekoliko faktora. Pre svega od materijala od kog su izrađene, da li je to aluminijum ili plastika. Zatim od mehanizma za podizanje roletni za koji se odlučite, da li će to biti klasično podizanje - ručno uz pomoć kanapa, pomoću prekidača ili daljinskom komandom. Napominjemo i da je u cenu uračunato merenje i montaža roletni.

Cene roletni koje se nalaze u našoj ponudi su pristupačne i prate kvalitet koji nudimo. Kontaktirajte nas i dobićete sve potrebne informacije koje vas interesuju.

Roletne za prozore i vrata - a kao posebno u ponudi imamo električne roletne

Lukić Rolete već dugi niz godina svojim klijentima pruža usluge izrade i montaže roletne za prozre i vrata koje se izradjuju po meri. Bilo da želite da se zaštite od sunca u toplim letnjim danima ili želite dodatnu izolaciju tokom zime, roletne su pravo rešenje. Roletne se mogu ugraditi na prozore svih tipova kao i na balkonska vrata, vrata od terasa. U našoj ponudi možete pronaći aluminijumske roletne i PVC roletne najvišeg kvaliteta, ali i električne roletne. Naš stručni tim besplatno dolazi na adresu, uzima mere za roletne za prozore i roletne za vrata nakon čega možete dobiti i tačnu cenu izrade. Ponovni dolazak na adresu radi montaže i samo montaža roletni su besplatni! 

Takođe, u našoj ponudi možete da pronađete i druge proizvode koje imamo a koji su neophodni svaokom domaćinstvu: 


Za više informacija o cenama roletni možete nas kontaktirati na 011-394-77-42  ili 064 / 225 05 49 ili putem kontakt forme.

Roletne za pvc prozore

U našoj ponudi možete da pronađete i visokokvalitetne roletne za pvc prozore. Dugogodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata su naša najbolja preprouka.

Česta pitanja - ALU i PVC roletne

Da li su bolje ALU ili PVC roletne? I koja je razlika?

PVC i aluminijumske roletne imaju istu funkciju da Vas zaštite od sunčeve svetlosti, da zaštite stolariju i što je najbitnije stvaraju odličnu zvučnu i termo izolaciju. Pored toga što se razlikuju od materijala od kog su izrađene, aluminijumske roletne su  čvršće nego plastične što se tiče prozora sa većim širinama. Razlika je i u tome sto su ALU roletne punjene poliuretanom, i u kutiji postoji sistem protiv zaglavljivanja istih. 

Da li je bolje koristiti gurtnu ili kanap za podizanje PVC roletni?

Poslednjih par godina sistem sa gurtnom se radi jako retko, zato što je kanap dosta čvršći, buši se mnogo manje rupa u samom prozoru, i najbitnije, kada se prozor probuši ubacujemo savitljivu spiralu, kroz koju prolazi kanap - tako da je nemoguće doći do pucanja istog.

Zatvaranja terasa PVC stolarijom i aluminijumskim roletnama?

Kada se terasa zatvori PVC stolarijom dobijate efekat "staklene baste", dok sa zatvaranjem ALU roletnama vazduh  uvek cirkuliše - podizanjem ili spuštanjem dozirate količinu svetla koja je potrebna. Montiranjem ALU roletni dobijate potpunu iskorišćenost terase, dok sa  prozorima  umanjujete površinu terase prilikom otvaranja prozora.

Kako se određuje cena za PVC roletne po m2

Mnogo je faktora koji utiču na formiranje cene PVC roletni po m2 i uglavnom se određuju po jednom kvadratnom metru. Više o ceni za PVC roletne po m2.


Saznajte više na temu - Roletne

Kako se određuje cena za PVC roletne po m2?

PVC stolarija nudi savremena rešenja za funkcionalnost i estetski izgled prozora, vrata, ali i novih vrsta roletni, koje se odlično uklapaju u svaki prostor – poslovni, stambeni ili neki drugi.

Roletne za krovne prozore kao dodatna izolacija doma

Roletne za krovne prozore pružaju višesturku izolaciju doma, pružaju toplotnu, zvučnu i  svetlosnu izolaciju doma u skladu sa vašim potrebama pružajući savršenu udobnost porstoru. Kontrola ulaska dnevne svetlosti  omogućava da imate prijatno i funkcionalno osvetljen prostor ali i mogućnost da potpuno sprečite ulazak svetlosti. 

Roletne - ugradnja za kvalitetniju i potpuniju izolaciju svakog prostora

Ako želite energetski efikasan prostor značajna prednost je ugradnja roletni kao dodatna zaštita od spoljnih vremenskih prilika. Poznato je da se samo preko prozora može gubiti i preko 50% ukupnih gubitaka energije jednog prostora, pa se ulaganje u ugradnju roletni svakako isplati.

4 načina kako da očistite roletne

Koliko god nam roletne olakšavale život naročito u danima kada je sunce jako, kada duva vetar ili pada obilna kiša, kada nam je potrebno da zamračimo prostoriju ili se sakrijemo od radoznalih pogleda, činjenica je da one predstavljaju pravu noćnu moru kada je reč o čišćenju.

Zašto unutrašnje roletne od platna ne mogu zameniti ALU roletne

Gotovo neizostavan element svakog doma jesu roletne. One daju mnogo prednosti domovima. Prvo u pogledu privatnosti, zaštite od sunčanih zrakova, zatim buke, atmosferskih uticaja i slično. Ugrađuju se na spoljašnje ili unutrašnje prozore, gde se njima upravlja jednostavnim pokretima.