Luki─ç Rolet Beograd više od jedne decenije svojim klijentima pru┼ża vrhunske usluge izrade i ugradnje visoko-kvalitetnih roletni za vrata i prozore. Dugogodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata su naša najbolja preprouka. Pozovite nas i uverite se u našu profesionalnost i kvalitet izrade i ugradnje roletni za prozore i vrata.

PVC Roletne

Luki─ç Rolet iz Beograda u svojoj ponudi nudi PVC roletni za prozore kao i roletne za vrata. Ugradnja roletni ne samo da pru┼ża zaštitu od svetlosti i toplote ve─ç deluje i kao dodatni izolator tokom hladnih dana. Iako su naše roletne vode─çe po kvalitetu i veku trajanja na tr┼żištu, cena PVC roletne po m2 je veoma pristupa─Źna. 

Aluminijumske roletne

 ALU roletne za prozore su izra─Ĺene od aluminijuma i odlikuju se vrhunskim kvalitetom. Stubovi se sastoje iz dve komore sa ─Źetkicama koje su tu da prilikom vetra spre─Źe lupanje lamela. Odli─Źan su izolator, jer su lamele punjene poliuretanom. A u kutiji aluminijumskih roletni postoji sistem koji spre─Źava da se roletna zaglavi.Roletne

Roletne Luki─ç Rolet Beograd

Unutrašnje i spoljne roletne  vrhunskog kvaliteta

Sa druge strane PVC roletne su izra─Ĺene od plastike, ali je bitno napomenuti da je lamela koja izlazi iz kutije napravljena od ─Źistog aluminijuma, i ona daje dodatnu stabilnost kompletnom sistemu, kao i potrebnu te┼żinu da PVC roletna krene. Napominjemo da je maksimalna širina PVC roletne koju obuhvata garancija do 150cm.

Sam mehanizam aluminijumskih i PVC roletni je sastavljen od osmougaonih oklagija, i one se nalaze na kugli─Źnim le┼żajevima. A same roletne imaju opciju ugradnje bravica u aluminijumsku lamelu koja se nalazi na kraju. Za podizanje i spuštanje roletni se koristi gurtna ili kanap, a nudimo i ugradnju elektro motora sa daljinskim ili zidnim prekida─Źem, koji daje poseban komfor.


Zaka┼żite uzimanje mera danas!

Roletne slike 

Pogledajte našu galeriju gde mo┼żete prona─çi slike roletni koje smo izradili i montirali. 


Roletne cena

Cena roletne izradjene od aluminijuma ili PVC-a zavisi od nekoliko faktora. Pre svega od materijala od kog su izra─Ĺene, da li je to aluminijum ili plastika. Zatim od mehanizma za podizanje roletni za koji se odlu─Źite, da li ─çe to biti klasi─Źno podizanje - ru─Źno uz pomo─ç kanapa, pomo─çu prekida─Źa ili daljinskom komandom. Napominjemo i da je u cenu ura─Źunato merenje i monta┼ża roletni.

Cene roletni koje se nalaze u našoj ponudi su pristupa─Źne i prate kvalitet koji nudimo. Kontaktirajte nas i dobi─çete sve potrebne informacije koje vas interesuju.

Roletne za prozore i vrata

Luki─ç Rolete ve─ç dugi niz godina svojim klijentima pru┼ża usluge izrade i monta┼że roletne za prozre i vrata koje se izradjuju po meri. Bilo da ┼żelite da se zaštite od sunca u toplim letnjim danima ili ┼żelite dodatnu izolaciju tokom zime, roletne su pravo rešenje. Roletne se mogu ugraditi na prozore svih tipova kao i na balkonska vrata, vrata od terasa. U našoj ponudi mo┼żete prona─çi aluminijumske roletne i PVC roletne najvišeg kvaliteta. Naš stru─Źni tim besplatno dolazi na adresu, uzima mere za roletne za prozore i roletne za vrata nakon ─Źega mo┼żete dobiti i ta─Źnu cenu izrade. Ponovni dolazak na adresu radi monta┼że i samo monta┼ża roletni su besplatni! 


─îesta pitanja - ALU i PVC roletne

Da li su bolje ALU ili PVC roletne? I koja je razlika?

PVC i aluminijumske roletne imaju istu funkciju da Vas zaštite od sun─Źeve svetlosti, da zaštite stolariju i što je najbitnije stvaraju odli─Źnu zvu─Źnu i termo izolaciju. Pored toga što se razlikuju od materijala od kog su izra─Ĺene, aluminijumske roletne su  ─Źvrš─çe nego plasti─Źne što se ti─Źe prozora sa ve─çim širinama. Razlika je i u tome sto su ALU roletne punjene poliuretanom, i u kutiji postoji sistem protiv zaglavljivanja istih. Više o roletnama saznajte https://lukicrolet.rs/page/aluminijumske-i-pvc-roletne/.

Da li je bolje koristiti gurtnu ili kanap za podizanje PVC roletni?

Poslednjih par godina sistem sa gurtnom se radi jako retko, zato što je kanap dosta ─Źvrš─çi, buši se mnogo manje rupa u samom prozoru, i najbitnije, kada se prozor probuši ubacujemo savitljivu spiralu, kroz koju prolazi kanap - tako da je nemogu─çe do─çi do pucanja istog.

Zatvaranja terasa PVC stolarijom i aluminijumskim roletnama?

Kada se terasa zatvori PVC stolarijom dobijate efekat "staklene baste", dok sa zatvaranjem ALU roletnama vazduh  uvek cirkuliše - podizanjem ili spuštanjem dozirate koli─Źinu svetla koja je potrebna. Montiranjem ALU roletni dobijate potpunu iskoriš─çenost terase, dok sa  prozorima  umanjujete površinu terase prilikom otvaranja prozora.

Kako se odre─Ĺuje cena za PVC roletne po m2

Mnogo je faktora koji uti─Źu na formiranje cene PVC roletni po m2 i uglavnom se odre─Ĺuju po jednom kvadratnom metru. Više o ceni za PVC roletne po m2.