Opremanje poslovnog prostora je vrlo lep, ali i zadatak koji zahteva da se nešto duže razmišlja, planira, pa tek onda krene u akciju. Ono što je bitno da znate jeste da će izgled vašeg poslovnog prostora, bez obzira na to kojom se delatnošću bavili, učiniti da svoj posao pretvorite u brend, a onda i da taj brend raste zajedno sa kvalitetnim i dobrim  mišljenjem o vašem poslovanju. 

20.07.2020

Tako da samo opremanje enterijera ili eksterijera treba polako osmisliti, a ako vam i ne ide od ruke, nije loša opcija ni zatražiti pomoć stručnjaka koji se time bave. Danas ne govorimo, ipak, o celokupnom opremanju enterijera, već jednom jedinom, ali bitnom detalju, a to su zavese. Naravno, odavno su obične zavese prestale da se postavljaju u poslovnim, pa čak i životnim prostorima, a njih su zamenile sasvim drugačije, zavese koje daju savršen izgled, pored neverovatne funkcionalnosti koje poseduju.

Trakaste zavese

Trakaste zavese su odličan primer zavesa koje se postavljaju u poslovnim prostorijama. Njihova dužina se određuje prema dužini prozora, a mogu se postaviti i tako da prekriju sve od plafona do poda. Trakaste zavese idu vrlo dobre za salone, prodavnice, kancelarije, jer se brzo, uz pomoć uzice sklanjaju i postavljaju, a mogu se sklopiti tako da sasvim zamrače prostoriju ili se razrediti tako da svetlost spoljašnja uđe u nju. Uz sve to, trakaste zavese je potrebno s vremena na vreme prebrisati vlažnom krpom, pa su jako zahvalne za održavanje. 

Trakaste zavese - lukic rolet

Zebra zavese

Zanimljivog naziva, zebra zavese su odlične i za poslovne prostore, ali i za životne. One su vid rolo zavesa za koje nema tačna namena, jer u skladu sa ostatkom enterijera oplemenjuju bilo koju prostoriju, bez obzira na njenu namenu. Ime su dobile po tome što su sastavljene od vertikalnih traka, s tim što se smenjuju providne i neprovidne, pa se njihovim pomeranjem prostor može sasvim zamračiti ili pustiti da svetlost uđe u prostorije. Zebra zavese ili, kako se još zovu dan noć zavese, kao i prethodne ne zahtevaju komplikovano održavanje, zbog čega su odlične za kancelarije, firme i slično.

Zebra zavese - lukic Rolet

Rolo zavese

Rolo zavese su među prvima bile dostupne na tržištu. Radi se o zavesama koje su sklopljene u rolnama koje se nalaze u kutijama iznad prozora, bez kutija, zavisno od samih prozora, te se poput roletne podižu i spuštaju. Jednostavnog dizajna, vrlo funkcionalne i lake za korišćenje, a pored toga, lake za održavanje, rolo zavese su kao i prethodni primeri vrlo tražene prilikom opremanja kancelarija, celih kompanija i uopšte poslovnih objekata.

Rolo zavese - Lukic Rolet

Više o rolo zavesama saznajte OVDE.

Vertikalne tende

Vertikalne tende su savremeno rešenje za terase ili bašte kafića, posebno u ovim toplijim danima. Vertikalne tende se postavljaju u najlonksim kutijama, koje ih štite od propadanja, pa se ručno ili uz pomoć pogona na motor podižu i spuštaju. Uglavnom  su rupičaste, dovoljno guste da propuste svetlost, ali ne i sunčeve zrake koji smetaju, zbog čega se sve više mogu videti kao deo enterijera, odnosno, eksterijera restorana i kafića. Jednostavno održavanje, rukovanje, čine vertikalne tende odličnim rešenjem ukoliko vam je potrebno u ovom vidu.

Vertikalne tende - lukic Rolet


Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*