U toplim letnjim danima, rolo zavese za krovne prozore su apsolutno neophodne, i u mnogome utiču na to da atmosfera u prostoriji bude znatno prijatnija.

Za kose površine Lukić Rolet Beograd, vam nudi rolo zavese u preko 300 dezena sa kutijom i stubovima od eloksiranog aluminijuma, sa poluprovidnim i potpuno neprovidnim platnima i praktičnim mehanizmom koji omogućava da prostor zasenčite po vašoj želji. One su namenjene za prostorije sa krovnim prozorima, koje su više nego ostale izložene sunčevom svetlošću. I u takvim prostorijama su upravo rolo zavese za krovne prozore pravo rešenje. Sa ovim rolo zavesama možete na veoma jednostavan način kontrolisati količinu svetlosti koja će ući u vašu prostoriju, što je veoma važno.

Zakažite merenje već danas!

Široka ponuda rolo zavesa za krovne prozore

Načinite hrabar modni korak, ili jednostavno uskladite vaše zavese sa ostatkom vašeg enterijera. Kada su rolo zavese koje nudi Lukić Rolet iz Beograda u pitanju, zabravljivanje kod rolo zavesa za krovne prozore moze biti na bilo kom mestu, a dostupan je širok spektar boja i stilova, koji vam pružaju potpunu kontrolu nad privatnošću. Pored toga što prestavljaju odličnu zaštitu od sunca, takođe tokom vrelih letnjih dana možete ih lepo uklopiti i sa komarnicima za krovne prozore, koji prestavljaju odličnu zaštitu od insekata.

Kontaktirajte nas i dobićete sve potrebne informacije, od toga šta bi za vaš bilo najbolje rešenje pa do cena rolo zavesa za krovne prozore.

>>> Možda će vas zanimati i naše zebra zavese.

Rolo zavese za krovne prozore

Rolo zavese za krovne prozore - cena

Na cenu rolo zavesa za krovne prozore utiče platno za koje ste se odlučili. U našoj bogatoj ponudi se nalazi preko 300 dezena. Tu su poluprovidna, neprovidna ili screen platna. Važna napomena je da su merenje, montaža rolo zavesa za krovne prozore, kao i njihova izrada uračunate u cenu.

Zakažite merenje već danas!

Roletne za krovne prozore u Lukić Roletu

Pored rolo zavesa kao idealno rešenje u pogledu zaštite od sunca i drugi elementarnih nepogoda čine roletne za krovne prozore. Višedecenijsko iskustvo i upotreba kvalitetnih materijala u izradi i u gradnji ALU i PVC roletni čine firmu Lukić Rolet iz Beograda prepoznatljivom.

Venecijaneri za krovne prozore

Kao savršen estetski detalj vašem prostoru Lukić Rolet nudi vam i veliki izbor kvalitetnih venecijanera za krovne prozore. Jednostavnost upotrebe, praktičnost i vrhunska zaštita od spoljnih uticaja su razlozi zašto su venecijaneri i dalje popularni i moderni. U našoj ponudi možete da pronađete aluminijumske venecijanere, drvene venecijanere i ISSO venecijanere.

Za više informacija o cenama rolo zavesa za krovne prozore možete nas kontaktirati na 011-394-77-42 ili 064 / 225 05 49 ili putem kontakt forme.

Saznajte više na temu - Rolo zavese za krovne prozore

Rolo zavese za profesionalni izgled poslovnog prostora

Jedan od najvažnijih momenata, kada ste zaposleni, a najpre na čelu jedne firme, da svoje klijente, mušterije i poslovne saradnike, već na samom početku privolite na neku vrstu saradnje.

Kome su namenjene spoljne rolo zavese?

Spoljne rolo zavese su, u suštini, namenjene svima. Odnosno, spoljne rolo zavese bi svakome bile od značaja. Pretežno to govorimo zbog njihovog kvaliteta, njihove upotrebne vrednosti i zbog toga što jednostavno obavljaju veliki i značajan posao. Njihova primarna funkcija je apsolutna zaštita od sunca i neželjene, snažne svetlosti.

Da li su rolo zavese po meri povoljnije od standardnih rolo zavesa?

Sve moderniji detalj u većini domova postaju rolo zavese, koje ne daju samo moderan, već veoma lep izgled svakom domu, a osim toga, budući da ih ima u više vrsta, odlične su za uklapanje u najrazličitije stilove, pa ne morate brinuti o tome da li ćete pronaći rolo zavese koje će se uklopiti u celokupan enterijer.

Saveti za održavanje rolo zavesa

Zavese su praktičan, modni i funkcionalni element jednog enterijera. One su vrlo pogodne za različite tipove prostorija, bilo da se radi o privatnim ili poslovnim objektima. Imaju primenu gotovo svuda. Od onog ko uređuje eneterijer zavisi da li će se opredeliti za rolo zavese ili neku drugu vrstu zavisa. Naime, postoje i mnoge druge vrste zavesa koje su takođe praktične i koje bi se možda još i bolje uklopile.

Zavese kao savršen detalj za uređenje enterijera

Detalji su izuzetno bitni kada se radi o uređenju enterijera i na njih treba obratiti posebnu pažnju. To je savet svih stručnjaka koji se profesionalno bave uređenjem prostora zato ga treba uzeti za ozbiljno i, što je još važnije primeniti pri sređivanju prostora. Bilo da se radi o prostoru gde živite ili radite, u svakom trenutku trebate da težite da se u njemu osećate lepo i prijatno. Na ovom mestu ćemo vam skrenuti pažnju na jedan detalj koji mnogi zaobilaze kada sređuju svoj pr

Kakvu zavesu postaviti na krovni prozor?

Ako imate krovni prozor znate da je pravi izazov pronaći dekorativnu i funkcionalnu zavesu koja će mu odgovarati.