U toplim letnjim danima, rolo zavese za krovne prozore su apsolutno neophodne, i u mnogome utiču na to da atmosfera u prostoriji bude znatno prijatnija.

Za kose površine Lukić Rolet Beograd, vam nudi rolo zavese u preko 300 dezena sa kutijom i stubovima od eloksiranog aluminijuma, sa poluprovidnim i potpuno neprovidnim platnima i praktičnim mehanizmom koji omogućava da prostor zasenčite po vašoj želji. One su namenjene za prostorije sa krovnim prozorima, koje su više nego ostale izložene sunčevom svetlošću. I u takvim prostorijama su upravo rolo zavese za krovne prozore pravo rešenje. Sa ovim rolo zavesama možete na veoma jednostavan način kontrolisati količinu svetlosti koja će ući u vašu prostoriju, što je veoma važno.

Široka ponuda rolo zavesa za krovne prozore

Načinite hrabar modni korak, ili jednostavno uskladite vaše zavese sa ostatkom vašeg enterijera. Kada su rolo zavese koje nudi Lukić Rolet iz Beograda u pitanju, zabravljivanje kod rolo zavesa za krovne prozore moze biti na bilo kom mestu, a dostupan je širok spektar boja i stilova, koji vam pružaju potpunu kontrolu nad privatnošću.

Kontaktirajte nas i dobićete sve potrebne informacije, od toga šta bi za vaš bilo najbolje rešenje pa do cena rolo zavesa za krovne prozore.

Rolo zavese za krovne prozoreRolo zavese za krovne prozore - cena

Na cenu rolo zavesa za krovne prozore utiče platno za koje ste se odlučili. U našoj bogatoj ponudi se nalazi preko 300 dezena. Tu su poluprovidna, neprovidna ili screen platna. Važna napomena je da su merenje, montaža rolo zavesa za krovne prozore, kao i njihova izrada uračunate u cenu.

Zakažite merenje već danas!

Pogledajte galeriju: