U vašem stambenom i poslovnom prostoru postoje stare roletne, dotrajale i teške za upravljanje i potrebna vam je popravka roletni? Lukić Rolet Beograd nudi i zamenu zastora, tj. lamelica onim od aluminijuma ili PVC-a, a utvrdićemo da li je potrebna zamena stubova, oklagija, ili gurtni. Na taj način dobićete kompletnu uslugu i rešenje za problem koji imate sa neispravnim roletnama.

Roletne su izuzetno bitne za svaki dom ili poslovni prostor. Pored estetske uloge, vrlo bitno je istaći i njihovu zaštitnu ulogu koja je u svakom trenutku neophodna. Zato je izuzetno bitno da budu uvek i u svakom trenutku u ispravnom stanju. Zato o njima morate voditi posebnu pažnju i servisirati ih na vreme.

Popravka roletni se vrši na profesionalan način

Delovi koje mi ugrađujemo prilikom popravke roletni su vrhunskog kvaliteta i garancija su da će kasnije funkcionisanje biti bez problema.

Zastor od aluminijuma punjen je poliretanom, a lamelice su čepovane, pa je svaka bojazan od zaglavljivanja uklonjena. Takođe, nudimo mogućnost i ugradnje novih metalnih oklagija sa nosačima, a koje se okreću preko metalnih kugličnih ležajeva.


Zamena lamelica

Zamentie lamelice za roletene već danas!

Pogledajte galeriju:Saznajte više na temu - Zamena lamelica

Trenutno nema sličnih blogova na ovu temu.