Harmonika vrata su PVC vrata koja se po potrebi sklapaju, a koriste se kao pregradni zidovi, i to u prostorijama koje zahtevaju bolje iskorišćavanje svakog kutka. Ono što ova vrata čini još praktičnijim jeste jednostavna ugradnja, kao i visoka estetska vrednost.

Harmonika vrata - Savršen spoj funkcionalnosti i estetike

Mi znamo i  razumemo koliko je važno da svaki kutak vašeg doma ili poslovnog prostora bude funkcionalan i estetski privlačan. Zato vam nudimo harmonika vrata koja su više od običnih vrata - ona su rešenje koje štedi prostor i dodaje šarm svakom ambijentu.

U našim stambenim uslovima harmonika vrata predstavljaju interesantan element životnog i radnog prostora. Kada je to potrebno, harmonika vrata služe kao pregradni zidovi kojima se privremeno odvaja neki deo prostora. I upravo zbog te svoje praktičnosti su izuzetno popularna kao pregradna vrata za hodnik

Tipovi harmonika vrata koje proizvodimo i montiramo

  • jednodelna,
  • dvodelna,
  • viseća sa donjim klizačima i
  • viseća bez donjih klizača,
  • sa plastificiranim ALU pragom
  • klizna harmonika vrata
Naša široka ponuda vam nudi kvalitetna harmonika vrata u 10 boja, tako da ćete sa sigurnošću pronaći baš ona koja će se uklopiti u vaš enterijer. 
Harmonika vrata

ČESTA PITANJA – HARMONIKA VRATA

DA LI HARMONIKA VRATA MOGU DA NAPRAVE ZVUČNU I TERMO IZOLACIJU, I KOJA JE NJIHOVA PREDNOST?

Harmonika vrata vrše zvučnu i termičku izolaciju, ne u toj meri kao klasična sobna vrata. Njihova najveća prednost je zato što su idealna za pregrađivanje prostorija, i ne oduzimaju prostora kao standardna vrata koja se otvaraju u polje.

Zakažite merenje već danas!

Zašto odabrati PVC harmonika vrata?

Za izradu harmonika vrata u našoj radionici koristimo samo kvalitetne PVC materijale. Harmonika vrata, izrađena od kvalitetnog PVC materijala, nudi praktičnost i eleganciju u jednom. Sam materijal je fleksibian, prilagodljiv svim prostorijama, otporan na spoljašnje faktore, dugotrajan i jednostavan za održavanje. Sa ponosom ističemo da svaki proizvod koji napusti naše radionice odražava visoke standarde kvaliteta koje negujemo.


Kako funkcionišu i gde se mogu postaviti?

Ova vrata su dizajnirana tako da se lako sklapaju i rasklapaju, pružajući vam fleksibilnost u uređenju prostora. Savršeno se uklapaju u dnevne sobe, kuhinje, kupatila ili bilo koju prostoriju gde želite da optimalno iskoristite prostor..

POGLEDAJTE NAŠ KATALOG HARMONIKA VRATA

Pogledajte deo kataloga harmonika vrata koja smo izradili i montirali za naše klijente. U ponudi imamo preko 10 različitih boja koja će se idealno uklopiti u enterijer vašeg doma ili poslovnog prostora. Za bolji užitak i osećaj topline u vašem domu pored harmonika vrata dodajte još jedan detalj- zavese.  


Kako odrediti cenu?

Cena harmonika vrata zavisi od više faktora, uključujući dimenzije, materijal i dodatne zahteve. Ali, bez obzira na vaše potrebe, u Lukić Rolet-u ćete dobiti najbolji kvalitet proizvoda za uloženi novac. Naš stručni tim je tu da vam pruži podršku u svakom koraku - od uzimanja mera, preko izrade, do montaže.

Zakažite merenje već danas!

Ugradnja i montaža harmonika vrata

Nakon uzimanja mera i izrade vrši se montaža harmonika vrata. Montaža se vrši na već pripremljen okvir, obično štok vrata ili između zidova. Ugradnja harmonika vrata je kratak proces koji traje od 1h do više sati u zavisnosti od uslova kao i mesta na koje se monitiraju.

Izradu pvc harmonika vršimo u 3 faze:
- Uzimanje mera
- Izradjujemo harmonika vrata po meri klijenata
- Montaža harmonika vrata

Sam porces od početka do kraja traje svega par dana.

Gde se sve mogu montirati harmonika vrata?

Kada je u pitanju uklapanje u sam enterijer, harmonika vrata su tokom vremena zauzela posebno mesto u savkom domu ili poslovnom prostoru, pogotovo ako su prostorije većih površina i ne želite ih odvojiti trajno već samo da se pruži potrebna privatnost ili odvajanje kada je potrebno. Zbog same primene sve više se koriste:

  • sobna harmonika vrata
  • harmonika vrata za kuhinju
  • harmonika vrata za kupatilo
  • harmonika vrata za terase
Kao dodatni dekorativni detalj svakom  domu ili kancelariji mogu dati rolo zavese ili zebra zavese. Velika ponuda svih modela zavesa možete pronaći na našem sajtu.

Saznajte više na temu - Harmonika vrata

Harmonika vrata – idealno rešenje za pregrađivanje prostorija

Harmonika vrata bila su u prošlom veku jedan od stalnih delova brojnih stanova koji su se nalazili u zgradama iz perioda komunizma, kada su se pravile dnevne sobe i trpezarije u jednoj ogromnoj prostoriji, pa je preko nje celom visinom i dužinom postojao „pregradni zid“ to jeste harmonika vrata koja su se otvarala i zatvarala, napravljena iz dva dela.