Harmonika vrata su PVC vrata koja se po potrebi sklapaju, a koriste se kao pregradni zidovi, i to u prostorijama koje zahtevaju bolje iskorišćavanje svakog kutka. Ono što ova vrata čini još praktičnijim jeste jednostavna ugradnja, kao i visoka estetska vrednost.

Izrada hamonika vrata po meri

Našim klijentima pružamo profesionalne uslugu izrade harmonika vrata po meri vrhunskog kvaliteta. PVC harmonika vrata nisu podložna rđanju, jednostavna su za održavanje i veoma su praktična.

Ugradnja odnosno montaža harmonika vrata nije zahtevna što znači da je sam proces montaže kratak.

U našim stambenim uslovima harmonika vrata predstavljaju interesantan element životnog i radnog prostora. Kada je to potrebno, harmonika vrata služe kao pregradni zidovi kojima se privremeno odvaja neki deo prostora. I upravo zbog te svoje praktičnosti su izuzetno popularna kao pregradna vrata za hodnik

Tipovi harmonika vrata koje proizvodimo i montiramo

 • jednodelna,
 • dvodelna,
 • viseća sa donjim klizačima i
 • viseća bez donjih klizača,
 • sa plastificiranim ALU pragom
 • klizna harmonika vrata
Naša široka ponuda vam nudi kvalitetna harmonika vrata u 10 boja, tako da ćete sa sigurnošću pronaći baš ona koja će se uklopiti u vaš enterijer. 
Harmonika vrata

ČESTA PITANJA – HARMONIKA VRATA

DA LI HARMONIKA VRATA MOGU DA NAPRAVE ZVUČNU I TERMO IZOLACIJU, I KOJA JE NJIHOVA PREDNOST?

Harmonika vrata vrše zvučnu i termičku izolaciju, ne u toj meri kao klasična sobna vrata. Njihova najveća prednost je zato što su idealna za pregrađivanje prostorija, i ne oduzimaju prostora kao standardna vrata koja se otvaraju u polje.

Zakažite merenje već danas!

Harmonika vrata katalog

Pogledajte deo kataloga harmonika vrata koja smo izradili i montirali za naše klijente. U ponudi imamo preko 10 različitih boja koja će se idealno uklopiti u enterijer vašeg doma ili poslovnog prostora. Za bolji užitak i osećaj topline u vašem domu pored harmonika vrata dodajte još jedan detalj- zavese.  


Harmonika vrata cena

Kada su u pitanju harmoika vrata cena može da varira pre svega u zavisnosti od dimenzija vrata koja su vam potrebna. Osnova za odredjivanje cene jeste cena harmonika vrata po m2 na koju se dodaju ostali elementi. U zavisnosti od toga da li se izradjuju jednodelna ili dvodelna harmo vrata kao i to da li su sa ili bez donjih klizača, odredjuje se tačna cena harmonika vrata. Naš stručni tim će nakon uzimanja mera i dodatnih zahteva klijenata moći da odredi tačnu cenu harmonika vrata. 


PVC harmonika vrata

Najčeći materijal od kog se vrši izrada harmonika vrata jeste PVC. Sva moderna harmonika vrata se izradjuju od ovog materijala koji je dosta fleksibian, prilagodljiv svim prostorijama, otporan na spoljašnje faktore, dugotrajan i jednostavan za održavanje. Izrada pvc harmonika vrata po meri se vrši u 3 faze:

 1.  uzimanje mera i zahteva klijenata, 
 2. Izrada harmonika vrata po meri
 3. Montaža harmonika vrata

Sam porces od početka do kraja traje svega par dana.

Zakažite merenje već danas!

Ugradnja i montaža harmonika vrata

Nakon uzimanja mera i izrade vrši se montaža harmonika vrata. Montaža se vrši na unapred pripremljen okvir, najčešće štok vrata i između zidova. Ugradnja harmonika vrata je kratak proces koji traje od 1h do više sati u zavisnosti od uslova kao i mesta na koje se monitiraju.

Gde se sve mogu montirati harmonika vrata?

Kada je u pitanju uklapanje u sam enterijer, harmonika vrata su tokom vremena zauzela posebno mesto u savkom domu ili poslovnom prostoru, pogotovo ako su prostorije većih površina i ne želite ih odvojiti trajno već samo da se pruži potrebna privatnost ili odvajanje kada je potrebno. Zbog same primene sve više se koriste:

 • sobna harmonika vrata
 • harmonika vrata za kuhinju
 • harmonika vrata za kupatilo
 • harmonika vrata za terase
Kao dodatni dekorativni detalj svakom  domu ili kancelariji mogu dati rolo zavese ili zebra zavese. Velika ponuda svih modela zavesa možete pronaći na našem sajtu.


Saznajte više na temu - Harmonika vrata

Harmonika vrata – idealno rešenje za pregrađivanje prostorija

Harmonika vrata bila su u prošlom veku jedan od stalnih delova brojnih stanova koji su se nalazili u zgradama iz perioda komunizma, kada su se pravile dnevne sobe i trpezarije u jednoj ogromnoj prostoriji, pa je preko nje celom visinom i dužinom postojao „pregradni zid“ to jeste harmonika vrata koja su se otvarala i zatvarala, napravljena iz dva dela.