Zaštite se od dosadnih insekta i ugradite najkvalitetnije rolo i plise komarnike po povoljnoj ceni! 

Profesionalna izrada, moderan  i vrhunski dizajn je nešto što nas posebno izdvaja. Pogledajte neke od naših komarnika koje smo ugradili i uverite se u kvalitet!

Komarnici najvišeg kvaliteta

Već dugi niz godina za svoje klijente proizvodimo i ugradjijemo rolo i plise komarnike po meri. Komarnici su izradjeni od najkvalitetnijih aluminjimskih i PVC materijala koji garantuju dug vek trajanja. U našoj ponudi se mogu naći jednodelni i dvodelni komarnici za vrata i komarnici za prozore.
Tipovi komarnika:

Bilo da vam trebaju komarnici za vrata, komarnici za prozore ili komarnici za balkonska vrata naš stručni tim će vam pomoći u izboru!
Dolazak na adresu radi uzimanja mera kao i montaža komarnika je BESPLATNA!


Komarnik

Poručite komarnike već danas

Komarnici slike

Pogledajte deo slika komarnika koje smo ugradili za naše klijente. 


Komarnici za vrata

Komarnici za vrata se najčeše ugradjuju na balkonska vrata i na ulazna vrata prostorija koje su dosta frekventne i gde se vrata retko zatvaraju. Komarnik za vrata se jednostavno ugradjuje na sve tipove stolarija (PVC, ALU i drvenu stolariju). Imate mogućnost ugradnje samo komarnika za vrata bez ugradnje komarnika za prozore ali i zajedno sa komarnicima za prozore.

Komarnici za prozore

Komarnik za prozor je najbolji vid zaštite od dosadnih insekata u toplim danaima kada je prozor prostorije otvoren veći deo dana. U zavisnosti od potreba ali i od samog izgleda eneterijera moguće je izabrati rolo komarnike, plise komarnike ili fiksne komarnike. Rolo komarnici se najčešće ugradjuju na prozore jer pružaju fleksibino manipulisanje, jednostavno se održavaju i veoma su otporni na spoljašnje uticaje (sunce, kušu, sneg..) Rolo komarnici se izradjuju od PVC i aluminijuma. Ukoliko želite da u vaš životni prostor unesete dozu glamura odaberite iz naše ponude rolo zavese ili zebra zavese, koje će se odlično uklopiti uz komarnike.

Poručite komarnike već danas

Komarnici cena

Kada su u pitanju komarnici cena  pre svega zavisi od toga da li je komarnik fiksni (PVC ili aluminijumski), da li je rolo komarnik (napravljen od aluminijuma) ili plise komarnik koji može da bude jednodelni ili dvodelni. Kada su u pitanju komarnici cena po kvadratu ne zavisi od ugradnje i dolazaka na teren. U cenu komarnika su uračunati merenje, kao i njihova montaža. Za više informacija pozovite naš stručni tim!

Komarnici za pvc prozore

U našoj ponudi možete da pronađete i visokokvalitetne komarnike za pvc prozore. Dugogodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata su naša najbolja preprouka. 

Takođe, možete da pogledate u našoj ponudi i druge proizvode koje imamo a koji su neophodni svaokom domaćinstvu: 


Komarnik za balkonska vrata

Treba vam komarnik za balkonska vrata, već duži niz godina firma Lukić Rolet proizvodi i ugrađuje za svoje klijente komarnike za balkonska vrata. Komarnici su izradjeni od najkvalitetnijih aluminjimskih i PVC materijala koji garantuju dug vek trajanja.  

Bilo da vam trebaju komarnici za vrata, komarnici za pvc prozore ili komarnici za balkonska vrata naš stručni tim će vam pomoći u izboru!
Dolazak na adresu radi uzimanja mera kao i montaža komarnika je BESPLATNA!

Komarnik za balkonska vrata

Od kojih matrijala su izrađeni rolo i pvc komarnici?

Pvc komarnici su izrađeni od najkvalitetnijih PVC materijala, koji garantuju dug vek trajanja. Dok kod rolo komarnika ram i stubovi  su izrađeni od aluminijuma koji je plastificiran, a mrežica je izrađena od fiberglasa.

Koja je razlika između fiksnih i rolo komarnika?

Fiksni komarnik, kao sto mu ime kaže, je fiksiran za ram prozora, a rolo komarnik dozvoljava da se mrežica uvuče  u kutiju, na čijem početku je postavljena četkica koja dizanjem i spuštanjem mrežice čisti istu od prašine.

Komarnici za krovne prozore-da li mogu da se ugrade?

Odgovor je: da. U našoj firmi možete da pronađete veliku ponudu komarnika za krovne prozore. Takođe ono što možemo da vam preporučimo kao odličnu zaštitu ne samo od insekata već i od sunca jesu naše rolo zavese za krovne prozore, koje se veoma lepo uklapaju sa komarnicima.

Saznajte više na temu - Komarnici

Komarnici za krovne prozore – izaberite samo najbolje

Nezamislivo je da proleće dočekate bez komarnika na svojim prozorima. Pošto su insektima primamljivi svi vaši prozori, morate imati adekvatnu zaštitu i za krovne prozore.

Komarnici - Trajno rešenje od dosadnih insekata

Bilo da imate drvenu, ALU ili PVC stolariju ulaganje u neki model komarnika je odlično trajno rešenje u borbi sa insektima. Ram se izrađuje od aluminijuma ili PVC materijala, a mreža od fiberglasa pa je zagarantovana dugotrajnost bez obzira na vremenske prilike. Izrađuju se po tačnim merama posebno za svaki prozor ili vrata i postavljaju se od strane stručnog lica za manje od 15min..

Komarnici za vrata za moderan izgled doma i perfektnu zaštitu

Da bismo se zaštitili od spoljnih uticaja, kao što su atmosferske padavine ili insekti, kreirana su različita sredstva. Tu su preparati, spoljne i unutrašnje roletne, ali i komarnici za vrata. Radi se o različitim rešenjima koji olakšavaju aktivnosti i život ljudi na različite načine.

Komarnici za prozore kao prva linije odbrane od komaraca

Posle duge zime logično je da se radujemo lepim danima, sunčanim danima, dužim danima, boljem raspoloženju. U prolećnim i letnjim danima zasigurno imao više energije nego u zimskim.