Rolo komarnici najvišeg kvaliteta, jednostavnog rukovanja i vrhunskog dizajna čine ovu vrstu komarnika idealnom u pogledu zaštite od insekata. Pogledajte neke od rolo komarnika koje smo ugradili i uverite se u kvalitet.

Rolo komarnici- birajte kvalitet i funkcionalnost za vaš dom

Lukić Rolet Beograd proizvodi i ugrađuje rolo komarnike za prozore i vrata. Veoma jednostavno se ugrađuju, a njihov kvalitet garantuje višegodišnju zaštitu od neprijatnih insekata.
Možete da birate između širokog spektra komarnika za prozore i vrata, a mi ćemo vam pomoći da odaberete rolo komarnik koji ponajviše odgovara vašim potrebama. Ovi komarnici su posebno pogodni, jer ni na koji način ne smetaju funkcionisanju prozora i vrata. Savršeno su rešenje za spavaće, dnevne sobe, kao i kuhinje.

Dolazak na adresu radi uzimanja mera kao i montaža komarnika je BESPLATNA!
Zakažite uzimanje mera danas!


Rolo komarnici slike

U našoj galeriji možete pogledati gde možete pronaći slike rolo komarnika koje smo ugradili.Kod rolo komarnika stubovi i kutija su napravljeni od aluminijuma, plastificiranog u belu, sivu ili braon boju. Mrežica je od fiberglasa, i izuzetno je postojana na suncu i drugim vremenskim uslovima. Takođe, veoma je bitno istaknuti da rolo komarnici ne sprečavaju protok vazduha i svetlosti, što je još jedna njihova značajna prednost.
Prozorski rolo komarnici poseduju mrežicu koja se povlači gore-dole, a mrežica kod balkonskih rolo komarnika povlači se levo-desno. Oni zauzimaju veoma malo mesta, a mogu da se koriste i sezonski. 

Naša firma nudi i fiksne komarnike, plise komarnike kao i komarnike sa šarkama pogodne za balkonska vrata. Takođe naša firma nudi i veliki izbor rolo zavesa koje možete veoma lako uklopiti uz rolo komarnike.


Rolo komarnici cena

U našoj ponidi možete pronaći rolo komarnike izrađene od kvalitetnih PVC i aluminijumskih materijala koji garantuju dugi vek trajanja. Za više informacija o ceni može nas nas kontaktirati na 011-394-77-42  ili 064 / 225 05 49 ili putem kontakt forme.

Rolo komarnici za prozore

Ukoliko želite da tokom lepih i sunčanih dana uživate u svežem vazduhu a da opet imate efikasnu zaštitu od komaraca i drugih insekata, rolo komarnici su idealno rešenje za to. Firma Lukić Rolet u svojoj ponudi ima kvalitetene rolo komarnike za prozore koji pored zaštitne funkcije odlikuje ih: jednostavna ugradnja, odličan protok vazduha  i velika otpornost na sve spoljašnje uticaje.

Rolo komarnici za vrata

Ukoliko je potrebno pokriti veću površinu kao što su balkonska ili ulazna vrata rolo komarnci za vrata predstavljju pravi izbor za vas. Ovi komarnici za vrata dostupni su u varijanti povlačenja levo-desno a u našoj firmi dobićete sve neophodne informacije u pogledu izbora komarnika koji odgovara vašim željama.

Saznajte više na temu - Rolo Komarnici

Da li su rolo komarnici za vrata dobra zaštita od komaraca?

Kada krene sezona komaraca u stanju smo da isprobamo sve moguće proizvode i patente, kako bismo se odbranili od njih. To naravno nekada nije moguće u potpunosti, jer uvek se nađe neki baš kada mi zaspimo. Uvek se nađe neki baš u toku noći. Ipak to nije razlog da treba sada da prestanemo apsolutno da tragamo za bilo kakvim načinima da se odbranimo od tih malih insekata, koji su jedva primetni, ali koji nam zadaju i te kakve muke.

Vreme letnjih (ne)prilika

Polako sezona piknika, roštiljanja i šetnji po prirodi kreće, ali nemojte da vas čudi ukoliko vam ovu prolećnu idilu pokvare neki insekti. Vreme muva i komaraca polako počinje, ali potrudite se da vam ova dosadna stvorenja ne pokvare raspoloženje i dobru zabavu.

Kako da izaberete savršene komarnike za vaše prozore?

Svako ko želi miran san kao i čiste zidove treba da razmisli o ideji ugradnje određene vrste komarnika na prozorima. Što se tiče samog ulaganja, može se reći da se ne radi o tako skupoj investiciji, tako da ih svi mogu priuštiti. Pored toga što nećete morati puno novca da izdvojite, nakon njihove ugradnje iznenadićete se koliko su funkcionalni i praktični.