Zaštite se od dosadnih insekta i ugradite najkvalitetnije rolo i plise komarnike po povoljnoj ceni!

Rolo komarnici i plise komarnici najvišeg kvaliteta

Već dugi niz godina za svoje klijente proizvodimo i ugradjijemo rolo i plise komarnike po meri. Komarnici su izradjeni od najkvalitetnijih aluminjimskih i PVC materijala koji garantuju dug vek trajanja. U našoj ponudi se mogu naći jednodelni i dvodelni komarnici za vrata i komarnici za prozore. 

Tipovi komarnika:

Bilo da vam trebaju komarnici za vrata, komarnici za prozore ili komarnici za balkonska vrata naš stručni tim će vam pomoći u izboru!

Dolazak na adresu radi uzimanja mera kao i montaža komarnika je BESPLATNA!

Rolo komarnici

Zakažite uzimanje mera danas!


Rolo komarnici

Lukić Rolet Beograd proizvodi i ugrađuje rolo komarnike za prozore i vrata. Veoma jednostavno se ugrađuju, a njihov kvalitet garantuje višegodišnju zaštitu od neprijatnih insekata.

Možete da birate između širokog spektra komarnika za prozore i vrata, a mi ćemo vam pomoći da odaberete rolo komarnik koji ponajviše odgovara vašim potrebama. Ovi komarnici su posebno pogodni, jer ni na koji način ne smetaju funkcionisanju prozora i vrata. savršeno su rešenje za spavaće, dnevne sobe, kao i kuhinje.

Kod rolo komarnika stubovi i kutija su napravljeni od aluminijuma, plastificiranog u belu, sivu ili braon boju. Mrežica je od fiberglasa, i izuzetno je postojana na suncu i drugim vremenskim uslovima. Takođe, veoma je bitno istaknuti da rolo komarnici ne sprečavaju protok vazduha i svetlosti, što je još jedna njihova značajna prednost.

Prozorski rolo komarnici poseduju mrežicu koja se povlači gore-dole, a mrežica kod balkonskih rolo komarnika povlači se levo-desno. Oni zauzimaju veoma malo mesta, a mogu da se koriste i sezonski. Naša firma nudi i fiksne komarnike, kao i komarnike sa šarkama pogodne za balkonska vrata. Takođe naša firma nudi i veliki izbor rolo zavesa koje možete veoma lako uklopiti uz rolo komarnike.

Plise komarnici 

Pored rolo komarnika, vršimo izradu i ugradnju plise komarnika za vrata i prozore. Plise komarnici se izrađuju po meri te je za konkretnu cenu plise komarnika potrebno da nas kontaktirate.

Saznajte više


Komarnici za vrata

Komarnici za vrata se najčeše ugradjuju na balkonska vrata i na ulazna vrata prostorija koje su dosta frekventne i gde se vrata retko zatvaraju. Komarnici za vrata se jednostavno ugradjuju na sve tipove stolarija (PVC, ALU i drvenu stolariju). Imate mogućnost ugradnje samo komarnika za vrata bez ugradnje komarnika za prozore ali i zajedno sa komarnicima za prozore.

Komarnici za prozore

Komarnici za prozore su najbolji vid zaštite od dosadnih insekata u toplim danaima kada je prozor prostorije otvoren veći deo dana. U zavisnosti od potreba ali i od samog izgleda eneterijera moguće je izabrati rolo komarnike, plise komarnike ili fiksne komarnike. Rolo komarnici se najčešće ugradjuju na prozore jer pružaju fleksibino manipulisanje, jednostavno se održavaju i veoma su otporni na spoljašnje uticaje (sunce, kušu, sneg..) Rolo komarnici se izradjuju od PVC i aluminijuma. 

Komarnici cena


Kada su u pitanju komarnici cena  pre svega zavisi od toga da li je komarnik fiksni (PVC ili aluminijumski), da li je rolo komarnik (napravljen od aluminijuma) ili plise komarnik koji može da bude jednodelni ili dvodelni. Kada su u pitanju komarnici cena po kvadratu ne zavisi od ugradnje i dolazaka na teren. U cenu komarnika su uračunati merenje, kao i njihova montaža. Za više informacija pozovite naš stručni tim! Česta pitanja - komarnici

Od kojih matrijala su izrađeni rolo i pvc komarnici?

Pvc komarnici su izrađeni od najkvalitetnijih PVC materijala, koji garantuju dug vek trajanja. Dok kod rolo komarnika ram i stubovi  su izrađeni od aluminijuma koji je plastificiran, a mrežica je izrađena od fiberglasa.

Koja je razlika između fiksnih i rolo komarnika?

Fiksni komarnik, kao sto mu ime kaže, je fiksiran za ram prozora, a rolo komarnik dozvoljava da se mrežica uvuče  u kutiju, na čijem početku je postavljena četkica koja dizanjem i spuštanjem mrežice čisti istu od prašine.

Da li mogu da se ugrade komarnici na krovne prozore?

Odgovor je: da. U našoj firmi možete da pronađete veliku ponudu komarnika za krovne prozore. Takođe ono što možemo da vam preporučimo kao odličnu zaštitu ne samo od insekata već i od sunca jesu naše rolo zavese za krovne prozore, koje se veoma lako uklapaju sa komarnicima.


Pogledajte galeriju


Saznajte više na temu - Komarnici

Komarnici - Trajno rešenje od dosadnih insekata

Bilo da imate drvenu, ALU ili PVC stolariju ulaganje u neki model komarnika je odlično trajno rešenje u borbi sa insektima. Ram se izrađuje od aluminijuma ili PVC materijala, a mreža od fiberglasa pa je zagarantovana dugotrajnost bez obzira na vremenske prilike. Izrađuju se po tačnim merama posebno za svaki prozor ili vrata i postavljaju se od strane stručnog lica za manje od 15min..

Komarnici za vrata za moderan izgled doma i perfektnu zaštitu

Da bismo se zaštitili od spoljnih uticaja, kao što su atmosferske padavine ili insekti, kreirana su različita sredstva. Tu su preparati, spoljne i unutrašnje roletne, ali i komarnici za vrata. Radi se o različitim rešenjima koji olakšavaju aktivnosti i život ljudi na različite načine.

Komarnici za prozore kao prva linije odbrane od komaraca

Posle duge zime logično je da se radujemo lepim danima, sunčanim danima, dužim danima, boljem raspoloženju. U prolećnim i letnjim danima zasigurno imao više energije nego u zimskim.

Da li su komarnici za vrata dobra zaštita od komaraca?

Kada krene sezona komaraca u stanju smo da isprobamo sve moguće proizvode i patente, kako bismo se odbranili od njih. To naravno nekada nije moguće u potpunosti, jer uvek se nađe neki baš kada mi zaspimo. Uvek se nađe neki baš u toku noći. Ipak to nije razlog da treba sada da prestanemo apsolutno da tragamo za bilo kakvim načinima da se odbranimo od tih malih insekata, koji su jedva primetni, ali koji nam zadaju i te kakve muke.

Vreme letnjih (ne)prilika

Polako sezona piknika, roštiljanja i šetnji po prirodi kreće, ali nemojte da vas čudi ukoliko vam ovu prolećnu idilu pokvare neki insekti. Vreme muva i komaraca polako počinje, ali potrudite se da vam ova dosadna stvorenja ne pokvare raspoloženje i dobru zabavu.

Kako da izaberete savršene komarnike za vaše prozore?

Svako ko želi miran san kao i čiste zidove treba da razmisli o ideji ugradnje određene vrste komarnika na prozorima. Što se tiče samog ulaganja, može se reći da se ne radi o tako skupoj investiciji, tako da ih svi mogu priuštiti. Pored toga što nećete morati puno novca da izdvojite, nakon njihove ugradnje iznenadićete se koliko su funkcionalni i praktični.