Zaštite se od dosadnih insekta i ugradite najkvalitetnije rolo i plise komarnike po povoljnoj ceni!

Rolo komarnici i plise komarnici najvišeg kvaliteta

Već dugi niz godina za svoje klijente proizvodimo i ugradjijemo rolo i plise komarnike po meri. Komarnici su izradjeni od najkvalitetnijih aluminjimskih i PVC materijala koji garantuju dug vek trajanja. U našoj ponudi se mogu naći jednodelni i dvodelni komarnici za vrata i komarnici za prozore. 

Tipovi komarnika:

  • Fiksni komarnici
  • Rolo komarnici
  • Plise komarnici

Bilo da vam trebaju komarnici za vrata, komarnici za prozore ili komarnici za balkonska vrata naš stručni tim će vam pomoći u izboru!

Dolazak na adresu radi uzimanja mera kao i montaža komarnika je BESPLATNA!

Rolo komarnici

Zakažite uzimanje mera danas!


Rolo komarnici

Lukić Rolet Beograd proizvodi i ugrađuje rolo komarnike za prozore i vrata. Veoma jednostavno se ugrađuju, a njihov kvalitet garantuje višegodišnju zaštitu od neprijatnih insekata.

Možete da birate između širokog spektra komarnika za prozore i vrata, a mi ćemo vam pomoći da odaberete rolo komarnik koji ponajviše odgovara vašim potrebama. Ovi komarnici su posebno pogodni, jer ni na koji način ne smetaju funkcionisanju prozora i vrata. savršeno su rešenje za spavaće, dnevne sobe, kao i kuhinje.

Kod rolo komarnika stubovi i kutija su napravljeni od aluminijuma, plastificiranog u belu, sivu ili braon boju. Mrežica je od fiberglasa, i izuzetno je postojana na suncu i drugim vremenskim uslovima. Takođe, veoma je bitno istaknuti da rolo komarnici ne sprečavaju protok vazduha i svetlosti, što je još jedna njihova značajna prednost.

Prozorski rolo komarnici poseduju mrežicu koja se povlači gore-dole, a mrežica kod balkonskih rolo komarnika povlači se levo-desno. Oni zauzimaju veoma malo mesta, a mogu da se koriste i sezonski. Naša firma nudi i fiksne komarnike, kao i komarnike sa šarkama pogodne za balkonska vrata.

Plise komarnici 

Pored rolo komarnika, vršimo izradu i ugradnju plise komarnika za vrata i prozore. Plise komarnici se izrađuju po meri te je za konkretnu cenu plise komarnika potrebno da nas kontaktirate.

Saznajte više


Komarnici za vrata

Komarnici za vrata se najčeše ugradjuju na balkonska vrata i na ulazna vrata prostorija koje su dosta frekventne i gde se vrata retko zatvaraju. Komarnici za vrata se jednostavno ugradjuju na sve tipove stolarija (PVC, ALU i drvenu stolariju). Imate mogućnost ugradnje samo komarnika za vrata bez ugradnje komarnika za prozore ali i zajedno sa komarnicima za prozore.

Komarnici za prozore

Komarnici za prozore su najbolji vid zaštite od dosadnih insekata u toplim danaima kada je prozor prostorije otvoren veći deo dana. U zavisnosti od potreba ali i od samog izgleda eneterijera moguće je izabrati rolo komarnike, plise komarnike ili fiksne komarnike. Rolo komarnici se najčešće ugradjuju na prozore jer pružaju fleksibino manipulisanje, jednostavno se održavaju i veoma su otporni na spoljašnje uticaje (sunce, kušu, sneg..) Rolo komarnici se izradjuju od PVC i aluminijuma. 

Komarnici cena


Kada su u pitanju komarnici cena  pre svega zavisi od toga da li je komarnik fiksni (PVC ili aluminijumski), da li je rolo komarnik (napravljen od aluminijuma) ili plise komarnik koji može da bude jednodelni ili dvodelni. Kada su u pitanju komarnici cena po kvadratu ne zavisi od ugradnje i dolazaka na teren. U cenu komarnika su uračunati merenje, kao i njihova montaža. Za više informacija pozovite naš stručni tim! Česta pitanja - komarnici

Od kog su materijala izrađeni rolo komarnici?

Ram i stubovi kod rolo komarnika su izrađeni od aluminijuma koji je plastificiran, a mrežica je izrađena od fiberglasa.

Koja je razlika između fiksnih i rolo komarnika?

Fiksni komarnik, kao sto mu ime kaže, je fiksiran za ram prozora, a rolo komarnik dozvoljava da se mrežica uvuče  u kutiju, na čijem početku je postavljena četkica koja dizanjem i spuštanjem mrežice čisti istu od prašine.


Pogledajte galeriju