Bilo da želite da zadržite muve, pčele, komarce ili druge insekte izvan prostorija u kojima boravite, rolo komarnici predstavljaju sigurnu zaštitu.

Kada je toplo, sve što želimo jeste da širom otvorimo prozore i uživamo u svežem vazduhu. Sada možete da uživate u toplom vremenu, a da ne brinete o invaziji insekata – držite ih podalje od svog doma uz rolo komarnike.

Rolo komarnici - jednostavna ugradnja i dug vek trajanja

Lukić Rolet Beograd proizvodi i ugrađuje rolo komarnike za prozore i vrata. Veoma jednostavno se ugrađuju, a njihov kvalitet garantuje višegodišnju zaštitu od neprijatnih insekata.

Možete da birate između širokog spektra komarnika za prozore i vrata, a mi ćemo vam pomoći da odaberete rolo komarnik koji ponajviše odgovara vašim potrebama. Ovi komarnici su posebno pogodni, jer ni na koji način ne smetaju funkcionisanju prozora i vrata. savršeno su rešenje za spavaće, dnevne sobe, kao i kuhinje.

Kod rolo komarnika stubovi i kutija su napravljeni od aluminijuma, plastificiranog u belu, sivu ili braon boju. Mrežica je od fiberglasa, i izuzetno je postojana na suncu i drugim vremenskim uslovima. Takođe, veoma je bitno istaknuti da rolo komarnici ne sprečavaju protok vazduha i svetlosti, što je još jedna njihova značajna prednost.

Prozorski rolo komarnici poseduju mrežicu koja se povlači gore-dole, a mrežica kod balkonskih rolo komarnika povlači se levo-desno. Oni zauzimaju veoma malo mesta, a mogu da se koriste i sezonski. Naša firma nudi i fiksne komarnike, kao i komarnike sa šarkama pogodne za balkonska vrata.


Rolo komarnici - cena


Cena komarnika pre svega zavisi od toga da li je komarnik fiksni (PVC ili aluminijumski), da li je rolo komarnik (napravljen od aluminijuma) ili plise komarnik koji može da bude jednodelni ili dvodelni. U cenu komarnika su uračunati merenje, kao i njihova montaža.

Možete nas kontaktirati i saznati sve informacije oko naše ponude i cene komarnika, kao i svemu ostalom što vas interesuje.

Plise komarnici 

Pored rolo komarnika, vršimo izradu i ugradnju plise komarnika za vrata i prozore. Plise komarnici se izrađuju po meri te je za konkretnu cenu plise komarnika potrebno da nas kontaktirate.


Saznajte više
Rolo komarnici

Zakažite uzimanje mera danas!

Pogledajte galeriju:Česta pitanja - komarnici

Od kog su materijala izrađeni rolo komarnici?

Ram i stubovi kod rolo komarnika su izrađeni od aluminijuma koji je plastificiran, a mrežica je izrađena od fiberglasa.

Koja je razlika između fiksnih i rolo komarnika?

Fiksni komarnik, kao sto mu ime kaže, je fiksiran za ram prozora, a rolo komarnik dozvoljava da se mrežica uvuče  u kutiju, na čijem početku je postavljena četkica koja dizanjem i spuštanjem mrežice čisti istu od prašine.