Sve moderniji detalj u većini domova postaju rolo zavese, koje ne daju samo moderan, već veoma lep izgled svakom domu, a osim toga, budući da ih ima u više vrsta, odlične su za uklapanje u najrazličitije stilove, pa ne morate brinuti o tome da li ćete pronaći rolo zavese koje će se uklopiti u celokupan enterijer.

10.10.2019

 Uz sve to, kvalitet izrade rolo zavesa koje možeta naći u Lukić Rolet-u poseduju, neprobojnost svetlosti kroz njih, odlične su za sve stanove koji nermaju roletne, čime zapravo možete ostvariti i veliku uštedu, jer vam neće u tolikoj meri biti potrebne roletne, te nećete imati dodatne troškove za kupovinu zavesa. Za više informacija pozovite nas putem telefona 064 / 225 05 49 ili nas kontaktirajte putem forme na našem sajtu.

Međutim, uštede je moguće napraviti još u nekim drugim smerovima, što pri uređenju svakog enterijera jeste poželjno. Sama cena rolo zavesa zavisiće od mnogo činilaca u trenutku njihove izrade i postavljanja. Najpre, cena će zavisi od mehanizma koji se služi za njihovo spuštanje i podizanje. Postoji nekoliko vrsta mehanizama, od ručnih, preko daljinskih, koji su svakako i najskuplja opcija, jer podrazumeva komplikovaniji mehanizam. Uz sve to, cena će zavisiti i od materijala od kojeg su rolo zavese urađene, od njihove veličine, a samim tim, zavisiće i od toga da li ste se odluči za standardne rolo zavese ili rolo zavese po meri. Evo nekih jednostavnih smernica, koje će vam sigurno odgovoriti na pitanje koje od ovih su povoljnije, da li rolo zavese po meri ili standardne rolo zavese.

Saznajte zašto ne bi trebalo kupovati polovne tende za terase.

Standardne rolo zavese

Ukoliko pri uređenju svog doma želite da iskoristite i standardne rolo zavese, onda je dobra strana to što ćete već pri ulasku u salon moći da vidite kakve se zavese nude, koje kombinacije imate u ponudi, te da sve istog momenta zamislite kako će se uklopiti u vaš dom. Kakos u one standardne, tako im je I standardna cena, svedena prema gotovom proizvodu, kao što se i bilo koji drugi gotov proizvod nalazi u prodaji. Međutim, u svemu tome postoji jedna dosta bolja opcija, a to je da uradite rolo zavese po meri.

Rolo zavese po meri

Iako su satndardne rolo zavese odlična odluka za svaki dom, postoji opet nešto bolje, a to su rolo zavese po meri rađene za svaki vaš prozor ili balkonska vrata. Najpre, rolo zavese po meri biće posebno izrađene za svaki vaš prozor i vrata terase, te neće biti nikakvih “ispadanja” koja će vam smetati, jer će se tačno uklopiti u prozore koje imate u svom domu. Uz sve to, sami ćete birate koji vam je mehanizam za podizanje i spuštanje potreban, uz koji material, koju boju, apsolutno ćete na raspolaganju imati bilo koju kombinaciju koju želite da ostvarite u svom domu kada su rolo zavese u pitanju. Ono, takođe veoma bitno, jeste cena koju ćete platiti za rolo zavese po meri.

Rolo za vese po meri 1

Pročitajte kome su namenjene spoljne rolo zavese.

Sama cena biće izvedena prema materijalu koji je iskorišćen, te vam ništa drugo u svemu tome neće biti pridodato na cenu, što obično biva kod standardnih rolo zavesa. Naravno, da biste ostvarili uštedu, možete da uzmete ili ne kutije u koje se smeštaju dok su spuštene, da uzmete jednostavniji mehanizam, čime ćete sami uticati na konačnu cenu koju ćete platiti nakon ugradnje rolo zavesa po meri, te se dolazi do krajnjeg zaključka koji ipak govori da su one definitivno povoljnija opcija.


Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*