Kada krene sezona komaraca u stanju smo da isprobamo sve moguće proizvode i patente, kako bismo se odbranili od njih. To naravno nekada nije moguće u potpunosti, jer uvek se nađe neki baš kada mi zaspimo. Uvek se nađe neki baš u toku noći. Ipak to nije razlog da treba sada da prestanemo apsolutno da tragamo za bilo kakvim načinima da se odbranimo od tih malih insekata, koji su jedva primetni, ali koji nam zadaju i te kakve muke.

10.10.2019


Mi ćemo vam odmah reći na početku da treba da isprobate više načina kako biste se zaštitili od komaraca. Međutim, mi ćemo vam odmah odgovoriti na pitanje iz naslova. Naravno da su komarnici za vrata dobra zaštita od komaraca, a možda je malo reći dobri, jer je njihov efekat odličan i to iz sledećih razloga:

Komarnici- zaštita od komaraca za vrata koja se savršeno uklapa u enterijer

Komarnici za vrata, su odlična zaštita od komaraca za vrata i  skoro nevidljivi, što je verovatno važno svima koji ih postavljaju. Dakle mi svi želimo da se odbranimo od komaraca, ali pritom ne želimo da naša kuća liči na neki cirkus, gde na svakom prozoru i na svakim vratima postoji nešto u vidu nekih neestetskih zavesa ili nečeg sličnog. Komarnici za vrata se idealno mogu uklopiti uvaš enterijer baš zato što su neprimetni. Želimo da naš stan zadrži tu notu koju je imao i pre postavljanja bilo kakvih komarnika. Zato je važno znati da komarnici za vrata ne remete vaš usklađen enterijer i ne remete izgled vaše kuće ili stana. Ova mreža je gotovo nevidljiva, to treba da imate na umu.

Komarnici za vrata dugo traju

Dakle, komarnici za vrata su dobra zaštita zato što dugo traju i zaista su efikasni. Naime, oni na dnu vrata imaju aluminijumski deo koji upravo obezbeđuje stabilnost, ali obezbeđuje u dugotrajnost. To je ono što je važno. Niko ne želi da kupi komarnik za vrata, koji će se posle nekog vremena, a najčešće posle par dana otkačiti i koji neće ničemu služiti. Svi žele ono što je stabilno, ono što je dobro, ono što dugo traje.
Samim tim svesni smo da nam se naša investicija isplatila, tako da smo pored toga što smo se efikasno zaštitili od komara uštedeli na drugim sredstvima protiv njih, jer smo im ovim komarnicima za vrata zauvek ograničili ulaz u naše prostorije.

Komarnici

Rolo komarnici

Dobro je znati po kojem principu funkcionišu. Dakle komarnici za vrata neće mlatarati, neće se otkačinjati, neće vas u tom smislu iritirati. Komarnici za vrata su jako dobro osmišljeni i možete ih držati na bilo kojim vratima. Vrlo se lako monitraju i naravno vrlo su jednostavna za upotrebu.

Prednost rolo komarnika je to što ih možete koristit po potrebi. U zimskim danima se lako mogu podignuti, dok u danima kada vlada invazija komaraca i drugih insekata jednostavno se mogu spustiti napraviti nevidljivi štit na vašim vratima.

Fiksni komarnici

Mnogi se pitaju šta su fiksni komarnici. Oni se koriste isključivo za prozore iz prostog razloga zato što su fiksirani za okvir prozora i ne mogu se pomerati odnosno konstantno štite vaš dom od komaraca idrugih insekata. Prema tome komarnici za vrata nikako ne mogu biti fiksni jer vrata moraju biti prohodna u svakom trenutku.

Komarnici za vrata cena

Cena komarnika za vrata zavisi od nekoliko faktora. Dimenzije vrata su jedan od prvih stvari koji utiču na cenu. Što su vrata veća I cena komarnika za vrata je veća. Recimo da želite da postavite komarnike na balkonska dvokrilna vrata dimenzija 180x205cm, za to će vam naravno biti potrebno da odvojite vise novca nego za jednokrilna balkonska vrata. Ali to ne znači da ćete morati da platite duplo više, jer što su veće dimenzije komarnika cena se srazmerno smanjuje prema dimenzijama. U ovom slučaju više je manje.

Ko se opredeljuje za komarnike na vratima ?

U principu komarnike na vratima mogu koristiti svi. Bilo da živite u stanu ili kući. Međutim, najčešće komarnike za vrata koriste oni koji žive na selu, oni koji imaju bašte, oni koji imaju dvorište. Takođe, komarnike koriste i oni koji imaju vikendice pored neke reke, pored mora, pored bilo kakve vode i pored oblasti gde se skupljaju komarci. Dakle ako znate da u vašem kraju ima mnogo komaraca onda definitivno na sve načine morate da se zaštite od komaraca i to ugradnjom komarnika i na vrata i na prozore.


Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*