Topliji dani nas navode na pronalazak funkcionalnih načina za zasenčenje prostora i blokiranje jakog sunčevog zračenja.

29.04.2021


 Dani zelenih zastora su prošlost, danas su to roletne, zebra zavese i venecijaneri po meri svakog prozora.

Zašto se venecijaneri i dalje ugrađuju kada postoje i atraktivniji modeli zaštite? Kakve vrste venecijanera postoje? Kakve prednosti imaju korisnici?

Šta predstavljaju venecijaneri po meri?

Venecijaneri se proizvode kao sistem zaštite od sunčevog zračenja koji omogućava regulaciju propustnosti sunčevih zraka.

Današnji modeli se proizvode u različitim varijantama, drveni venecijaneri po meri, aluminijumski…pa se odlično uklapaju u svaki prostor. Odlični su i za podizanje privatnosti svog doma i zato se često susrećemo sa ovakvim modelima tamo gde su kuće i stanovi usmereni jedni na druge.

Sa venecijanerima po meri se obezbeđuje uklapanje sa rasponom svakog prozora čime se sprečava da mehanizam smeta ili ne izgleda estetski lepo.

Mogu biti sa bočnim vođenjem ili bez njega. Mogu se proizvoditi u različitim bojama, a često se postavljaju i na balkonska vrata.

Osim što su najjeftiniji sistem zasenčenja, oni i štede prostor jer se postavljaju na okvir prozora pa se sa unutrašnje strane vizuelno proširuje prostor.

Za više informacija pozovite nas putem telefona 064 / 225 05 49 ili nas kontaktirajte putem forme na našem sajtu.

Drveni venecijaneri


drveni venecijaneri


Drveni venecijaneri su jedan od najtraženijim modela venecijanera po meri. Češće se biraju za domove, mada se lepo uklapaju i u poslovni prostor.

Drvo daje posebnu lepotu i osećaj topline pa će se ovakvi modeli prelepo uklopiti, naročito ako se postavljaju na drvenu stolariju.

Ne brinite o boji i modelu jer se proizvode u različitim varijantama i garantuju uklapanje uz svako drvo vaše stolarije.

Pronađite firmu koja ima renome i iskustvo u izradi venecijanera po meri. Poslaće svoje radnike da uzmu mere, proizvesti ALU ili drvene venecijanere po meri, a onda doći da ih i

profesionalno ugrade. Sa odgovornim firmama imate i garanciju i mogućnost redovnog servisa ako bude nekih problema.

Aluminijumski venecijaneri


Aluminijumski venecijaneri

Za svaki prozor ili vrata, za svaku prostoriju, odličan izbor su aluminijumski venecijaneri po meri. Aluminijum je lak, a izdržljiv materijal. Letvice su tanke, ali to ne smeta da funkcionišu besprekorno.

Izrađuju se u različitim bojama, a čiste se povremenim prebrisavanjem i to je sve. Najčešće se postavljaju na ALU i PVC stolariju, mada se bojama mogu uklopiti i uz drvene modele.

ISSO venecijaneri

isso venecijaneri


Izrađeni po meri, specijalno za PVC stolariju, ISSO venecijaneri odlično „naležu“ na okvir prozora i prianjaju uz staklo. Tajna je u kutiji venecijanera koja je posebno dizajnirana za PVC stolariju pa se savršeno uklapa u ram prozora.

Proizvode se u različitim bojama pa ako vaša stolarija nije bela, nemate nikakvih bojazni da će izgledati estetski loše.

Kada se venecijaneri naprave po meri, od kvalitetnih materijala i kada ih postave stručne osobe, onda dobijate sistem zaštite od sunca koji traje dugo godina, funkcioniše besprekorno i dozvoljava regulisanje svetlosti kako god vi to želite.

I cene su daleko povoljnije nego spoljašnje roletne ili rolo i zebra zavese. Zauzimaju manje prostora, jednostavno se koriste, a omogućavaju kontrolisanja prodora sunčevog svetla u prostor. Zbog svega ovoga venecijaneri se i danas kupuju i nalaze se na mnogim osunčanim prozorima.

Ukoliko želite da ugradite kvalitetene venecijanere na vaše prozore mi vam možemo preporučiti firmu Lukić Rolet iz Beograda, koja se već duži niz godina bavi ugradnojm venecijanera.


Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*