Svake godine, za opremanje i ulepšavanje doma, poslovnog prostora i slično, pojavi se nešto novo što bude aktuelno i u trendu duži vremenski period. Mnogi koji prate modu i trendove pohrle u salone za najnovijom vrstom nameštaja ili nekim dekorativnim elementima koji utiču na estetski izgled svakog enterijera. 

20.10.2020


Postoje ljudi koji, na primer, nijedan sajam nameštaja ne propuste u toku godine. Njima je veoma važno da budu blagovremeno informisani za sve ono što je novo na tržištu kako bi svoj dom uredili po najnovijim standardima. 

Ako govorimo o manjim komadima nameštaja koji itekako mogu doprineti lepšem estetskom izgledu svakog doma, ove godine, rolo zavese su apsolutni hit! Ukoliko živite blizu naše prestonice, u njoj možete pronaći zaista veliki broj radnji koje se bave prodajom ove vrste zavesa. Ipak, ako niste u mogućnosti i živite daleko, svoj omiljeni dezen rolo zavesa možete poručitii preko interneta. Kako biste pronašli savršenu rolo zavesu za svoj dom ili kancelariju, potrebno je da vam fraza prilikom pretraživanja bude rolo zavese Beograd. Nakon toga, google će vam izbaciti sve prodavnice koje se bave prodajom ove vrste zavesa, a koje posluju u našem glavnom gradu.


Koje su sve prednosti rolo zavesa?

U poslednje vreme, mnogi proizvođači koji se bave izradom neke vrste nameštaja veliki fokus stavljaju upravo na njegovoj multifunkcionalnosti. Razlog za to je što danas svi žele da uštede na  prostoru u kojem žive, posebno kada se radi o stanovima manje kvadrature. Glomazan, kao i nameštaj koji nema nikakve dodatne funcije kao da je zaboravljen. Doduše, sve je teže i naći ovakvu vrstu nameštaja. 

Za rolo zavese se može reći da su vrlo praktične, kao i da im je namena raznolika. S obzirom da su napravljene od platna sa posebnom vrstom mehanizma, vi sami možete da regulišite koliku količinu svetla želite da propustite u svom prostoru. 

Isto tako, njihovo održavanje je vrlo jednostavno i za to vam neće biti potrebno mnogo vremena. Za skidanje prašine dovoljno je da imate magičnu krpu i malo mlake vode. Nije potrebno da kupujete bilo kakva sredstva za čišćenje. 

Danas na tržištu možete pronaći različite modele sa najraznovrsnijim bojama i dezenima, tako da čak i najzahtevniji kupac može pronaći idealnu rolo zavesu za sebe. 

Takođe, mnogi saloni danas nude rolo zavese za krovne prozore ili za obične prozore, kao i izradu rolo zavesa po meri


Od kog materijala se najčešće prave rolo zavese?

Kao što napomenusmo u prethodnom pasusu, rolo zavese su konstruisane od platna koja mogu biti napravljena od poliestera, fiberglasa ili tekstila. U zavisnosti od materijala, kao i od volumena platna zavisiće koliko ćete dnevne svetlosti moći da propustite u prostoriji u kojoj boravite. Veći volumen automatski znači i veću zaštitu od UV zraka. 

Ono što rolo zavese izdvaja od drugih je to što su u osnovi antibakterijske, pa nije neophodno da ih svaki dan čistite. 


Idealne su za sve vrste poslovnog prostora

Upravo zbog svoje jednostavnosti i neutralnosti, predstavljaju pravi izbor za uređenje svakog poslovnog prostora. Sve firme kojima je stalo do dobre reputacije kada je o vizuelnom izgledu reč, u svojim kancelarijama već imaju ovaj model zavesa. Ukoliko i vi želite da istaknete moderan izgled vaše firme možete da se konsultujete sa profesionalcima iz firme Lukić Rolet koji će vam pomoći prilikom donošenja odluke.


Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*