Zavese za balkonska vrata su važan deo enterijera svakog prostora jer pokrivaju veliku staklenu površinu, mogu biti toplotna i svetlosna izolacija, ali i izvrsna dekoracija koja će ulepšati svaku prostoriju.

31.12.2022

Lukić Rolet donosi savršeno rešenje svaki put.

Imamo trakaste, rolo i zebra zavese za vrata, vrhunskih materijala i rađene po meri i želji kupca. Uz kvalitet nudimo i povoljne cene tako da ćete sigurno biti još jedna, naša zadovoljna mušterija.

Ko je Lukić Rolet?

Lukić Rolet je naša, porodična firma koja već 15 godina izrađuje dodatke za prozorske otvore po meri i želji kupaca. Postali smo sinonim kvaliteta, precizne izrade i povoljnih cena.

Nama su najbolja reklama naši klijenti koji su zadovoljni roletnama, venecijanerima, tendama, komarnicima i savremenim zavesama za vrata i prozore vašeg doma ili poslovnog prostora.

Mi smo firma koja će i za vas izraditi najbolje modele, treba samo da nas kontaktirate i dobićete najbolje modele proizvedene po svetskim standardima!

Za sve dodatne informacije o našim proizvodima možete pozvati na broj 064 / 225 05 49. Zakažite besplatno merenje već danas!

Zavese za balkonska vrata koje će vas osvojiti!

Da bi pronašli savršene i moderne zavese za vrata od terase i prozore svog doma potrebno je da imate različite izbore najkvalitetnijih modela.  Upravo ćete to pronaći u našoj firmi, a ovo su izbor:

  • Trakaste zavese za vrata – idealno rešenje za svaki prostor

Sa ponosom vam predstavljamo savremene modele sa sistemimatrakaste zavese za vrata i prozore vašeg doma ili poslovnog prostora.

Budite jedinstveni i odaberite nešto potpuno novo. Zato vam i predlažemo trakaste zavese za balkonska vrata, urađene po posebnim dimenzijama svakog vašeg otvora.

trakaste zavese za vrata
trakaste zavese za vrata kancelarije
zavese za balkonska vrata


Sa ovim modelom dobijate i delimično propuštanje svetla, i potpuno sklanjanje sa stakla, ali i blokiranje svetla samo jednim pokretom mehanizma.

Zauzimaju malo prostora ispred stakla, ne skidaju se i ne peru klasično, a pobrinuli smo se da vam obezbedimo i na desetine različitih boja tako da će svaki model izgledati savršeno i uklopiti se uz unutrašnje uređenje.

  • Uvek aktuelne rolo zavese za vrata

Rolo zavese za vrata su klasičan izbor sa materijalima koji se proizvode u preko 300 različitih dezena među poluprovidnima, neprovidnima, višebojne, jednobojne, a tu su i dezeni za dečiju sobu koji će se savršeno uklopiti u svaku zamisao.

rolo zavese za vrata
rolo zavese za balkonska vrata
rolo zavese za terasna vrata


Za vas izlazimo na teren i radimo zavese za vrata po meri, a ovaj model možemo čak i da postavimo na krilo tako da budu direktno ispred stakla za najveće uštede prostora. Tu smo  da pronađemo najbolje rešenje za vašu zamisao.

  • Najtraženiji model – zebra zavese za vrata

Lukić Rolet je pravo mesto kupovine i ako vam najviše odgovaraju zebra zavese za vrata jer naše dan-noć zavese dolaze u 300 dezena, sa različitim stepenom providnosti i širinom pruga.

zebra zavese za vrata
zebra zavese za balkonska vrata
zebra zavese za terasna vrata


Kutija je uska, aluminijumska, i može da se postavi ili na zid iznad prozora ili plafon, kako god vama odgovara, garantujemo da će i ove zavese za vrata od terase izgledati fantastično

Sada se verovatno pitate „kako odlučiti?“ Jednostavno, pozovite Lukić Rolet i zakažite sastanak. Naši radnici će izaći na teren, uzeti mere, a kasnije i profesionalno ugraditi sve zavese za balkonska vrata i prozore.

Objasnićemo i osobine svih vrsta pa ćete lakše odabrati model i boju koja vam najbolje odgovara. Postaraćemo se da budete zadovoljni.

Za sve dodatne informacije o našim proizvodima možete pozvati na broj 064 / 225 05 49. Zakažite besplatno merenje već danas!


Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*