Harmonika vrata služe za brzo, lako i jeftino pregrađivanje prostorija. Zauzimaju manje prostora nego vrata, odlično izgledaju kada su raširena, a kada treba, vrlo lako se vraćaju na svoje mesto.

29.09.2021


Moderna harmonika vrata se proizvode od PVC materijala u raznim bojama, lako klizaju i neprimetna su kada se skupe. Imaju neverovatne osobine jer služe i kao pregradni zid, ali i dozvoljavaju prolaz onako kako ni jedna klasična vrata ne bi mogla.


Zašto treba postaviti nova harmonika vrata?

Polovna harmonika vrata su jeftinija od novih i to im je jedina prednost. Ipak treba razmisliti i o drugim nedostacima kada se već ulaže u harmonika pregradne zidove. Pre svega treba proceniti trajnost, potrebna ulaganja tokom godina upotrebe i efikasnost korišćenja.

Nova harmonika vrata se izrađuju po najsavremenijim standardima sa okovima nove generacije koji obezbeđuju bolju termičku i zvučnu izolaciju, uz bolje pregrađivanje prostora u odnosu na stare modele.

Polovna harmonika vrata često mogu biti oštećena, a da se to ne uočava jer se PVC profili ne menjaju i sitna naprsnuća se teško uočavaju. Osim problema sa samim vratima problem može da postoji ako su oštećene vođice, šine i drugi delovi okova koji čine da harmonika vrata funkcionišu besprekorno.

Na nova harmonika vrata postoji i garancija i redovan besplatan servis. Renomirana firma će stručno uzeti dimenzije i stručno ih postaviti što će obezbediti maksimalan kvalitet.

Za više informacija pozovite nas putem telefona 064 / 225 05 49 ili nas kontaktirajte putem forme na našem sajtu.

Moderna harmonika vrata – osobine najboljih modela

Zaboravite stare drvene varijante koji su se teško pomicale i stalno zaglavljivale! Moderna harmonika vrata su lakša, lagano se pomiču i mnogo lepše izgledaju jer se izrađuju u svim bojama i imitacijama materijala.

Maksimalna visina im je 3,5 m što je dovoljno i za najviše tavanice u poslovnim prostorima, kancelarijama, halama i prodajnim prostorima. Proizvođači koji dobro poznaju svoj posao su prepoznali zahteve tržišta pa proizvode moderna harmonika vrata koja mogu biti jednostrana, dvostrana ili čak i asimetrična, sve po želji klijenata. 

Starije varijante jednostavno nemaju sve ove pogodnosti.


Zašto su PVC harmonika vrata opcija koja se najviše isplati?

PVC materijal se pokazao kao najbolji izolator, traje više decenija i ne menja se bez obzira na vremenske prilike. I PVC harmonika vrata imaju iste karakteristike i iako su tanjeg profila odlično pregrađuju prostor, izoluju ga od buke i temperature.

Još jedna velika prednost PVC modela je u tome što mu ne treba održavanje, bojenje, šmirglanje. Najpre će da se istroše okovi – klizači, ali i to tek nakon dugo, dugo godina upotrebe.

Harmonika vrata od PVC materijala mogu da se postave u svaku prostoriju i nemate dileme, bilo da pregrađujete vlažne prostore poput kuhinje i kupatila, osunčana mesta ili hodnike. Uvek će stajati besprekorno i neće se promeniti, što se za druge materijale ne može reći. PVC harmonika vrata su ne samo lepa već i funkcionalna pa se njihova kupovina svakako isplati, naročito zato što im ne treba nikakvo ulaganje, a traju dugo.

Da bi dobili kvalitetna harmonika vrata pozovite profesionalce iz firme „Lukić Rolet“ koja ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji harmonika vrata. Dobićete modernu pregradu koja će biti ukras u prostoriji uz najpoviljniju cenu! 

Za više informacija pozovite nas putem telefona 064 / 225 05 49 ili nas kontaktirajte putem forme na našem sajtu.Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*