Roletne, po meri | Lukić Rolet, Beograd
833
page,page-id-833,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Roletne

Roletnama se postiže najbolja zaštita stana od spoljašnjih uticaja i istovremeno se maksimalno štiti stolarija.

Aluminijumske i PVC roletne

Stvorite osećaj sigurnosti, privatnosti. Aluminijumske i PVC roletne miljenice su arhitekata širom sveta, a ubrajaju se i u goruće trendove u Srbiji, a stil, bezbednost, i funkcionalnost podižu na viši nivo.

  • Lukić Rolet, Beograd garantuje da su aluminijumske i PVC roletne iz naše ponude pouzdana investicija za budućnost;
  • Naše aluminijumske i PVC roletne pravljene su po meri, te savršeno odgovaraju svakom tipu prozora;
  • Aluminijumske i PVC roletne firme Lukić Rolet iz Beograda, izdržljive su, te mogu da podnesu i najveće ekstreme kada su vremenske prilike u pitanju.

Aluminijumske i PVC roletne: Lukić Rolet pravi razliku

Lukić Rolet iz Beograda nudi dve vrste roletni: aluminijumske i plastične (PVC) roletne. Kod aluminijumske varijante proizvod je izrađen od aluminijuma. Stubovi su dvokomorni sa vind četkicama koje sprečavaju lupkanje lamela na vetru. U kutiji postoji sistem koji onemogućava zaglavljivanje roletne. Lamelice su punjene poliuretanom, čime se postiže dobra termoizolacija.

PVC roletne izrađene su od plastike, ali prva lamelica koja izlazi iz kutije je od punog aluminijuma, koja dodatno ukrućuje roletnu i daje joj težinu da lakše krene. Maksimalna širina plastične roletne koja podleže garanciji je do 150cm.

Mehanizam Al i PVC roletni se sastoji od osmougaonih oklagija, koje su smeštene na kuglične ležajeve. Roletne imaju mogućnost ugradnje bravica u završnu aluminijumsku lamelu. Roletne se podižu i spuštaju pomoću gurtne ili kanapa, a postoji mogućnost I ugradnje elektro motora sa daljinskim ili zidnim prekidačem.

Zatvaranje terase roletnama

Želite zatvorenu terasu? U spektru usluga koje nudi Lukić Rolet, Beograd, nalazi se i zatvaranje balkona i terasa roletnama.

Na ovaj način, dobićete zaštitu od radoznalih pogleda, ali i od kiše, snega, prašine, pa i golubova. Takođe, ukoliko se opredelite da zatvorite svoju terasu ili balkon uz naše roletne poboljšaćete energetsku efikasnost vašeg doma. Naime, tokom zime ćete smanjiti troškove grejanja, a leti troškove hlađenja. Zatvaranje terase roletnama tako postaje ne samo praktično, već i ekonomično rešenje za vaš dom.

Zatvaranje terase se radi isključivo aluminijumskim roletnama. To znači da ćete u svakom trenutku moći da dobijete otvorenu terasu.

Roletnom se upravlja uz pomoć ručnog pogona, ili elektromotora sa daljinskim upravljačem, a ukoliko se opredelite za zatvaranje terase, možete odabrati i providne PVC lamele u kombinaciji sa aluminijumskim stubovima i kutijom.

Zamena lamelica

U vašem stambenom i poslovnom prostoru postoje stare roletne, dotrajale i teške za upravljanje? Lukić Rolet, Beograd nudi i zamenu zastora, tj. lamelica onim od aluminijuma ili PVC-a, a utvrdićemo da li je potrebna zamena stubova, oklagija, ili gurtni.

Zastor od aluminijuma punjen je poliretanom, a lamelice su čepovane, pa je svaka bojazan od zaglavljivanja uklonjena. Takođe, nudimo mogućnost i ugradnje novih metalnih oklagija sa nosačima, a koje se okreću preko metalnih kugličnih ležajeva.