Roletne - Beograd, Lukić Rolet

Roletnama se postiže najbolja zaštita stana od spoljašnjih uticaja i istovremeno se maksimalno štiti stolarija.


Aluminijumske i PVC roletne

Naša firma Lukić Rolet iz Beograda nudi dve vrste: aluminijumske roletne i plastične roletne. Kod aluminijumske varijante kompletan proizvod je izrađen od aluminijuma. Stubovi su dvokomorni sa vind četkicama koje sprečavaju lupkanje lamela na vetru, I u kutiji postoji sistem koji onemogućava zaglavljivanje roletne. Lamelice su punjene poliuretanom, čime se postiže dobra termoizolacija. PVC roletne su izrađene od plastike, ali prva lamelica koja izlazi iz kutije je od punog aluminijuma, koja dodatno ukrućuje roletnu i daje joj težinu da lakše krene. Maksimalna širina plastične roletne koja podleže garanciji je do 150cm. Mehanizam Al i PVC roletni se sastoji od osmougaonih oklagija, koje su smeštene na kuglične ležajeve. Roletne imaju mogućnost ugradnje bravica u završnu aluminijumsku lamelu. Roletne se podižu i spuštaju pomoću gurtne ili kanapa, a postoji mogućnost I ugradnje elektro motora sa daljinskim ili zidnim prekidačem.

Pogledajte i galeriju slika roletni koje smo mi izradili i ugradili:


Zatvaranje terase roletnama

Kod nedostatka prostora često se zatvaraju terase, kako bi se povećao stambeni prostor. Ako će vam ona služiti kao ostava ili jednostavno hoćete da se zaštitite od jakog udara vetra, kiše, snega i naravno sunca onda je dovoljno terasu zatvoriti aluminijumskim roletnama, što je ujedno najjeftinije i najpraktičnije rešenje. Zatvaranje terase se radi isključivo aluminijumskim roletnama. Prednosti su višestruke. Ne dolazi do zagrevanja velikih staklenih površina i pretvaranja terasa u ”staklene bašte’’ . U zimskim uslovima štite terasu od kiše I snega. Kada nema potrebe za njima roletne se jednostavno podignu I terasa ostaje otvorena. Roletne imaju Al stubove sa četkicama koje sprečavaju lupkanje lamelica, I prenos je preko kugličnih ležajeva, tako da su roletne skoro bešumne.

Upravljanje roletnom može da bude ručno ili elektromotorom sa daljinskim upravljačem. Kao novitet pri zatvaranju terase roletnama nudimo providne PVC lamele , koje su u kombinaciji sa aluminijumskim stubovima i kutijom.


Zamena lamelica za roletne

Ako i dalje u Vašem stambenom prostoru imate stare roletne koje su teške za upravljanje i koje su dotrajale, mi vršimo zamenu zastora (lamelica), koje mogu biti od aluminijuma ili Pvc-a. Izlaskom na teren naš tim će utvrditi da li je potrebna zamena stubova, oklagija ili gurtni.Aluminijumski zastor je punjen poliuretanom , lamelice su čepovane tako da ne postoji mogućnost da se zaglave. U slučaju da moraju da se zamene postojeće oklagije , ugrađujemo nove metalne sa nosačima oklagije, koje se okreću preko metalnih kugličnih ležajeva.

Kontakt

Zainteresovani ste? Kontaktirajte nas putem telefona
011 / 394 77 42
064 / 225 05 49 ili
064 / 616 99 32,
email-a lukicrolet@gmail.com ili putem ovog formulara.
Dostupni smo i putem Facebook-a.