Našim klijentima pružamo profesionalne usluge izrade i montaže visoko-kvalitetnih zebra zavesa po meri. Zebra zavese možete odabrati u jednom 300 dezena i boja koji će se idealno uklopiti u enterijer i napraviti prijatan ambijent u vašem stanu ili poslovnom prostor. 

Za kačenje zebra zavesa na plafon ili zid koriste se sistemi sa aluminijumskom kutijom a za rolo zavese koje se kače na krilo prozora koriste se sitemi sa mini kutijom i vodjicama. Kutija i mehanizmi zavesa mogu biti u beloj , sivoj i crnoj boji . Takodje, kutije mogu biti kockaste ili zaobljene .

Platna zebra zavesa odnosno dan noć zavesa mogu biti: 

  • poluprovidna , 
  • neprovidna , 
  • jednobojna,
  • višebojna ili
  • dečijih dezena. 

Naš stručan i iskusan tim koji više od decenije pruža vrhunske usluge će vam pomoći da odabere pravi model za vaš prostor. 

Kod nas možete poručiti zebra zavesu po meri  i dobiti besplatnu montažu!

Zakažite merenje već danas!

Zebra zavese slike

Pogledajte u našoj galeriji zebra zavese slike i odaberite jedan od mnogobrojnih dezena zebra zavesa. Ovo je samo deo modela, za više modela nas kontaktirajte.


Dan noć zavesa 

Ukoliko želite dan noć zavese ili zavese dan noć u svom domu ili poslovnom prostoru, Lukić Rolet Beograd ih nudi po cenama koje su pristupačne, a izaći ćemo u susret svim vašim idejama, željama i mogućnostima. Možete nas kontaktirati, a mi ćemo na sva vaša pitanja odgovoriti i zajedno sa vama naći najbolje rešenje.

Zebra zavese cene

Cena zebra zavesa zavisi od načina na koji se montiraju. Tu se pre svega misli da li se zavesa kači na krilo prozora ili možda ide sa plafona ili zida gde je spakovana u aluminijumsku kutiju. Na cenu utiče i izbor platna, a mi vam u ponudi nudimo preko 150 dezena (od jednobojnih do šarenih). U cenu naših zebra zavesa je uračunato merenje, montaža i sama izrada zavesa.

Zebraste zavese - šta ih čini tako posebnim

Zebraste zavese predstavljaju inovativan spoj elegancije i fleksibilnosti, a omogućavaju kontrolu svetlosti kakva ne postoji kod drugih zavesa. Napravljene su od izuzetno kvalitetnog mehanizma i dvoslojnog platna, kod koga se naizmenično smenjuju prozirna i neprozirna polja tkanine, što pomaže regulaciji količine svetlosti koja će ući u prostoriju gde se zebra zavese nalaze. To je izuzetno važno za one prostorije gde provodite dosta vremena, jer će vam upravo ove zavese pomoći da stvorite prijatnu atmosferu, nevezano za do koje je doba dana ili noći. 

Takođe, posebno se naglašava da je platno za zebra zavese od izuzetnog kvaliteta, a upravo taj kvalitet garantuje dug vek trajanja. Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti, kao i praktičnosti, ove zavese trajaće vam godinama. To je izuzetno važno i sa aspekta uštede, jer kad jednom nabavite kvalitetne zavese, nećete morati u narednom periodu da se izlažete dodatnom trošku.

Zakažite merenje već danas!

Najpopularniji dezeni zavesa

Dan noć zavese  dolaze u mnoštvu dimenzija i boja, a Lukić Rolet Beograd u ponudi ima čak 300 dezena. Iako su jednostavne i elegantne, opcija za stilizovanje je nebrojeno mnogo. Garantujemo vam da ćete u našoj bogatoj ponudi naći ono što vam odgovara i da ćemo zajedno napraviti dobitnu kombinaciju. Zebra zavese se uklapaju u sve vrste enterijera, a postoji mogućnost ugradnje na krilo od prozora, zid ili plafon.

Kako se određuje cena zebra zavese po kvadratu?

Kada su u pitanju zebra zavese, njivova cena određuje se po kvadratu. Sam izbor platna, dezena kao i montaža utiču na formiranje cene. Više o tome pročitajte na našem blogu.

Zebra zavese po meri svakog doma

Ukoliko ste u fazi da želite da osvežite i ulepšate izgled vašeg doma, neka se vaš izbor svede na zebra zavesu. Enterijeru daju potpuno drugačiji i jedinstveni izgled. A ako niste sigurni koji model i dezen je pravi za vas, neka to umesto vas odrade pravi stručnjaci koji već duži niz godina ugrađuju i montiraju zebra zavese- Lukić Rolet. 

U preko 300 dezena i boja sigurni smo da ćete pronaći zebra zavesu po meri vašeg doma.

Takođe, možete da pogledate u našoj ponudi i druge proizvode koje imamo a koji su neophodni svaokom domaćinstvu: Plise komarnici, Rolo komarnici i Roletne.

Kontaktirajte nas

zebra zavese po meri

Mini zebra zavesa

Kod mini zebra zavesa postoje 2 sistema. Sistem sa plastičnim zakačkama se radi za pvc stolariju i nema nikakvog bušenja-zavesa se samo okaci na prozor. Montaža i demontaža je jako jednostavna. Podizanje zavesa se vrši isto pomoću lančića. 

Drugi sistem za mini zavese je LUX sistem, koji ima mini ALU kutiju sa vodjicama. Ovaj sistem je elegantniji od onog sa zakackama iz razloga sto je platno sakriveno u kutiju. Najveća njegova prednost je kada se prozori otvaraju na kant-kip platno stoji uz staklo zato sto ga vodjica drzi. Podizanje takodje se vrši uz pomoć lančića.
Oba sistema mogu da se rade i kao zebra i kao rolo zavese, gde u ponudi imamo preko 300 dezena i boja koji će se idealno uklopiti u enterijer.

Kontaktirajte nas

mini zebra zavese

Saznajte više na temu - Zebra zavese

Zavese koje se uklapaju u svaki enterijer

Detalji su definitivno najbitniji u celom ovom procesu, jer oni doprinose da jedan dom dobije svoj konačan izgled, da dobije toplinu, prijatnu atmosferu za boravak u njemu, i tek se njima postiže da jedan dom liči na one koji u njemu žive, a to je i najvažnija stvar svakome od nas. Danas ne govorimo o detaljima kao što su neki dekorativni elementi, sveće, cveće i biljke, vaze, ukrasi za police, već o jednom detalju koji ima mnogo funkcija, a to su zavese.

Koje zavese odabrati za opremanje poslovnog prostora

Opremanje poslovnog prostora je vrlo lep, ali i zadatak koji zahteva da se nešto duže razmišlja, planira, pa tek onda krene u akciju. Ono što je bitno da znate jeste da će izgled vašeg poslovnog prostora, bez obzira na to kojom se delatnošću bavili, učiniti da svoj posao pretvorite u brend, a onda i da taj brend raste zajedno sa kvalitetnim i dobrim  mišljenjem o vašem poslovanju. 

Kako odabrati zavese za dnevnu sobu

Prilikom uređenja bilo kog enterijera, odabir stolarije, krupnog nameštaja, ide prilično brzo i lako, međutim, tim odabirom se samo postavlja osnova koja zahteva dalje nadgradnje i ulepšavanja, kako bi na kraju sve došlo na svoje mesto i kako bi izgledalo onako kako želite.

Razlika između trakastih ili panelnih zavesa i koje su bolje za vaš enterijer

Ako govorimo o trendovima u uređenju enterijera, veliki deo pažnje je usmeren na trakaste i panelne zavese kao praktične i zanimljive detalje koji definitivno osvežavaju svaki prostor. Ovo verovatno ne bi ni trebalo da nas čudi, naročito ako uzmemo u obzir to da ove vrste zavesa ne samo da ukrašavaju bilo koju vrstu enterijera, već su i jako praktične i funkcionalne.

Šta sve može uticati na formiranje konačne cene zebra zavesa po kvadratu?

Ako se fokusiramo na tržište zavesa, videćemo da se asortiman znatno izmenio naročito ako ga uporedimo sa periodom pre nekoliko godina.