Venecijaneri i dalje predstavljaju jedan od najefikasnijih načina zaštite od sunčevih zraka. Sa svojim jednostavnim mehanizmom koji poseduju, lako se reguliše količina svetlosti koja će ući u prostoriju gde se oni nalaze. Iako mnogi smatraju da su venecijaneri prevaziđeni, i da ima dosta modernijih načina zaštite, oni se i dalje masovno upotrebljavaju, pre svega zbog svoje praktičnosti.

Venecijaneri za prozore pružaju zaštitu i savršen su estetski detalj

Pored regulacije svetla, venecijaneri za prozore su idealni i za zaštitu od pogleda koji dolaze spolja. Izrađuju se u velikom boju dezena i boja, tako da ćete sa sigurnošću naći baš onaj dezen koji odgovara vašem enterijeru i koji će se u njega najbolje uklopiti. Venecijaneri imaju značajnu ulogu u uređenju prostora i to je njihova druga funkcija, pored zaštitne. Za razliku od klasičnih zavesa i drapera, sa venecijanerima otvarate prostor i, ako se na pravi način ukomponuju sa ostalim elementima u prostoriji, stvaraju izuzetno prijatnu atmosferu.

Aluminijumski venecijaneri su vrhunskog kvaliteta, koji će prostoriji doneti jedan moderan detalj i koji pored tog estetskog aspekta nudi i vrhunsku zaštitu od spoljnih uticaja. Da druge strane drveni venecijaneri su namenjeni prostorijama kojima želite da date crtu rustičnosti i jedinstvene atmosfere, uz kvalitetnu zaštitu. ISSO venecijaneri su namenjeni ugradnji na PVC stolariju, izuzetno su praktični i savršeno se uklapaju u enterijer, bilo da se radi o stambenom objektu ili poslovnom prostoru.

Zakažite uzimanje mera danas!

Venecijaneri slike

U našoj galeriji pogledajte slike naših venecijanera


Zakažite uzimanje mera danas!

Izrada venecijanera po meri

Lukić Rolet izrađuje kvalitetne venecijanere po meri koji će se idealno uklopiti u enterijer vašeg dom ili poslovnog prostora. Izrada venecijanera po meri podrazumeva izbor materijala, boja venecijanera i dimenzija venecijanera od strane poručioca. Da bi se odredile tačne mere i dizajn venecijanera po meri naš tim izlazi na teren radi uzimanja mera i detalja vezanih za dizajn. Izlazak na teren je uračunat u cenu izrade venecijanera po meri tako da nećete morati dodatno da plaćate ovu uslugu.

Venecijaneri cena 

Na cenu venecijanera utiče to da li su izrađeni od aluminijuma ili od drveta. Kada govorimo o ALU venecijanerima, u našoj ponudi se nalazi preko 50 boja (od jednobojnih, šarenih, do perforiranih). Cena drvenih venecijanera zavisi od toga da li želite da lamele budu od 25mm ili 50mm, a u našoj ponudi se nalazi preko 25 boja. U cenu je uračunato merenje, montaža i izrada ALU i drvenih venecijanera.


Venecijaneri


Česta pitanja - venecijaneri

Kakvu zaštitu od sunca pružaju ALU venecijaneri?

ALU venecijaneri pružaju delimičnu  zaštitu od sunca, prednost je to što okretanjem palice regulišete ulazak ili "ne ulazak" sunčeve svetlosti u prostoriju.

Koja je razlika između ALU venecijanera i  drvenih venecijanera?

Aluminijumski venecijaneri su pristupačniji što se cene tiče, a drveni venecijaneri samim tim što su izrađeni od prirodnog materijala izgledaju savršeno i daju toplinu svakom domu.

Koja je najbolja zaštita od sunca za krovni prozor?

Na krovne prozore mogu se postaviti dva proizvoda, venecijaneri i rolo zavesa za krovni prozor. Venecijaner je cenovno pristupačniji, ali pruža manju zaštitu u odnosu na rolo zavesu . Mehanizam zavese ne dozvoljava prodor svetla sa strane i pruža do 90% zaštite od sunca u zavisnosti od vrste platna za koje se odlučite.


Saznajte više na temu - Venecijaneri

Venecijaneri po meri vaših prozora!

Topliji dani nas navode na pronalazak funkcionalnih načina za zasenčenje prostora i blokiranje jakog sunčevog zračenja.